InformatiiMobile

5 sfaturi care vor creste eficienta bateriei smartphone-ului tau

5 sfaturi care vor creste eficienta bateriei telefonului tau ! 

Încă de la apariția telefonului inteligent utilizatorii s-au luptat cu o problemă uriașă, și anume durata de viață a bateriei. Mulți cred că o simplă aplicație de tip ”battery saver” va rezolva problema, însă în cele mai multe cazuri aceasta face mai mult rău.

Acum vă voi oferi 5 sfaturi cu adevărat utile pentru ca bateria voastră să aibă o viață mai lungă.

  1. Consumatorul principal al bateriei sunt vibrațiile. Dacă le dezactivați, veți fi surprinși cât de mult ajută și cât de mult acestea afectează bateria.
  2. Un al doilea factor este funcția GPS. Desigur, dezactivarea acestei funcții nu este suficientă. Pentru o performanță cât mai ridicată trebuie ca și funcția ”Location” să fie oprită.
  3. Nu doar funcțiile telefonului distrug bateria, ci și aplicațiile. Printre acestea se numără și cea mai mare rețea de socializare, Facebook. În acest caz trebuie ca datele aplicației să fie complet șterse, urmând ca aceasta să treacă apoi printr-un proces de reinstalare.
  4. Al patrulea consumator al bateriei este luminozitatea ecranului. În urma unor studii, s-a arătat că luminozitatea la nivel maxim duce la un consum al bateriei cu 50% mai mare. Luminozitatea scăzută nu este recomandată doar pentru consumul bateriei, ci și pentru protejarea vederii.
  5. Al cincilea și utlimul aspect în consumul bateriei este reprezentat de reclame. Reclamele vizate sunt cele de tip pop-up, ele fiind prezente în majoritatea jocurilor și aplicațiilor.

Pentru mai multe informații și sfaturi viitoare care vă pot crește performanța telefonului, dar și diferite alte stiri IT, rămâneți la curent cu fiecare articol nou postat.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close