Noutati

Noua platformă de filme şi seriale, Amazon Prime Video vine şi în România la un preţ mai mic faţă de Netflix

După ce în România a fost lansat Netflix, care a prins foarte bine între pasionaţii de filme, cei de la Amazon aduc şi ei platforma lor video, Amazon Prime Video.

Preţul abonamentului este mai mic ca la Netflix. Perioada de testare a platformei este de doar 7 zile, în schimb la Netflix este de o lună de zile.

Preţul abonamentului în primele 6 luni este de 3 euro/lună, şi după cele 6 luni este de 6 euro/lună. Abonamentul pe Netflix este între 8 şi 12 euro.

Pe această platformă se găsesc câteva filme şi seriale interesante. Desigur, nu la fel de multe ca pe alte platforme, dar se găsesc nişte titluri precum The Grand Tour, Transparent, The Man in the High Castle.

Incă un minus pe care această platformă o prezintă este nivelul de compatibilitate scăzut cu Smart TV-urile şi lipsa subtitrărilor în română.

În concluzie această platformă video este ok, dar mai au mult de lucru până se vor putea numi marii rivali a lui Netflix. Trebuie să precizez că nu sunt eu fan Netflix sau ceva, doar să apreciez munca depusă la platforma asta şi se vede că îşi merită fiecare bănuţ.

Link Amazon Prime Video: -link-

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close