Noutati

Apple a cumparat Shazam ! Ce se va intampla cu aplicatia?

Apple a cumparat Shazam ! 

Este oficial, cei de la Apple au încheiat cu succes procesul de achiziționare a aplicației Shazam. Pentru această achiziție, Apple a trebui să plătească 400 de milioane de dolari.

Deși pare o sumă enormă, nu că n-ar fi, cei 400 de milioane de dolari reprezintă o investiție extrem de importantă pentru Apple. În ultima sa lună de activitate, Shazam a ajuns să aibă o valorea estimată la 1 miliard de dolari. Astfel, se poate considera că Apple nu a plătit nici jumătate din valorea aplicației.

În urma acestei uriașe achiziții, Apple are două variante. Compania americană poate să folosească tehnologia Shazam în scopuri proprii sau poate permite în continuare folosirea Shazam și pe Android. De asemenea, Shazam s-ar putea să fie introdusă în funcția Siri. În acest fel, asistentul vocal va putea recunoaște melodiile utilizatorilor, aceștia nemaiavând nevoie de o aplicație separată.

Conform statisticilor, Shazam are peste un miliard de descărcări, iar zilnic utilizatorii din peste 190 de țări folosesc aplicația pentru a găsi melodii.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close