Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Apple incetineste iPhone-urile ! Care este motivul ?

Apple incetineste iPhone-urile ! 

Într-un interviu cei de la Apple afirmă că performanțele iPhone-urilor au fost scăzute intenționat. Din fericire, această scădere nu se adresează tuturor dispozitivelor, ci doar celor cu baterii ceva mai vechi.

Afirmațiile celor de la Apple au fost confirmate de cei de la Geekbench. Aceștia au realizat un test amănunțit asupra a două modele de iPhone, și anume 6S și 7. Dezvoltatorul Geekbench spune că performanța a scăzut deoarece Apple a introdus caracteristici noi în sistemul de operare.

Scăderea performanței are o justificare clară. Performanța a fost scăzută pentru a crește durata de viață a bateriei. Marea companie spune că lucrează din greu la crearea unui echilibru între consumul de putere și durata de viață a bateriilor de pe modelele mai vechi.

De asemenea, cei de la Apple au oferit un comunicat în care oferă mai multe detalii despre această scădere a performanței. Conform lor, bateriile litiu-ion încep pe zi ce trece să nu mai facă față nevoii de performanță, în special la temperaturi scăzute. Astfel, viața bateriei și performanța sunt puse în pericol. Din această cauză au fost aduse modificări sistemului de operare și urmează să fie aduse în continuare.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630