Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Apple lanseaza iOS 11.3.1, o noua actualizare a sistemului de operare

Apple lanseaza iOS 11.3.1!

Unul dintre giganții tehnologiei din zilele noastre, Apple, lansează o nouă versiune a propriului lor sistem de operare. Este vorba despre versiunea iOS 11.3.1, menită fixării câtorva probleme apărute în urma ultimului update major al sistemului.

În luna martie a acestui an cei de la Apple au lansat iOS 11.3. Din nefericire, odată cu noua versiune au apărut și câteva probleme. Astfel compania a venit cu o rezolvare a acestor probleme, dar și o îmbunătățire a securității device-urilor.

iOS 11.3.1 este dedicat în mare parte fixării problemei senbilității scăzute a display-ului. Această problemă a fost raportată, în special, de către utilizatorii de iPhone 8.

Pe lângă această versiune de iOS, Apple urmează să lanseze cât mai curând și versiunea 1.4. Ea urmează să fie disponibilă din luna mai și va aduce noi funcții interesante. Printre acestea se numără și AirPlay 2, dar și mesajele pe iCloud.

Versiunea 11.3.1 este deja disponibilă și poate fi descărcată și instalată de orice utilizator.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630