Noutati

Apple Music va depasi Spotify! Cum s-a ajuns aici?

Apple Music va depasi Spotify!

Spotify a declarat la începutul acestui an că a ajuns la suma de 70 de milioane de abonamente pentru serviciile de streaming. Astfel, serviciul este clasat pe primul loc în rândul platformelor de streaming muzical.

Cei de la Apple nu se lasă mai prejos, iar Apple Music a reușit să ajungă pe locul doi. În luna septembrie a anului trecut, Apple Music a declarat un număr de 30 de milioane de abonamente.

Spotify pierde teren în fața Apple Music

În urma unui studiu asupra celor două platforme, s-a constatat că Apple Music vine cu mare viteză din spate. Datele arată că pe teritoriul Statelor Unite, Apple Music care o creștere de 5 procente în fiecare lună, iar Spotify de doar 2 procente pe lună.

Același studiu afirmă că Apple va ajunge în scurt timp pe primul loc, mai exact în această vară.

Cum de s-a ajuns aici?

În ultima vreme, au fost prezentate și lansate multe device-uri Apple dedicate muzicii. Acest lucru a influențat mult abonamentele de streaming, fiind atrași tot mai mulți utilizatori.

Un alt factor destul de importat în creșterea numărului abonamentelor au fost reducerile și promoțiile. Atât Apple Music, cât și Spotify au oferit cât mai multe pachete promoționale pentru a atrage cât mai mulți clienți. Deși reducerile au fost de ambele părți, cele de la Apple Music au prins mai bine la public.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close