Beneficiile sistemelor de securitate

Un avantaj cheie al sistemelor de alarma antiefractie este alarma pe care o declanseaza atunci cand este necesar. Sirena este puternica si poate fi adesea auzita bine in imediata apropiere. Acest lucru face mai probabil ca persoanele din vecinatate sa auda alarma. Apoi se poate chema ajutor, de exemplu, anuntand politia sau proprietarul.

Persoanele care se afla in zona monitorizata sunt, de asemenea, constiente de riscul de securitate prin tonul de alarma. Acest lucru permite intervenirea rapida si anuntarea serviciilor de asistenta. Nu numai alarma reala ajuta la constientizarea oamenilor din jur cu privire la crima. Sistemele de securitate inovatoare anunta si proprietarul si, in functie de setarile efectuate, alte persoane. Sistemele moderne de securitate sunt echipate si cu functii utile, cum ar fi afisarea in direct de la camerele asociate. Semnalul de alarma ascutit are insa un alt avantaj important: il deranjeaza pe intrus in actiunea sa.

Un hot alege de obicei un obiect care se presupune ca este prost monitorizat. Motivul este evident: vrea sa ramana nedetectat – si sa fure netulburat obiecte sau documente. Daca suna sunetul strident de alarma al unui sistem de alarma, hotul probabil nu se astepta. Cu o asemenea surpriza, in multe cazuri el face tot ce ii sta in putinta pentru a parasi cat mai repede locul crimei pentru a nu fi descoperit.

De aceea un sistem de alarma antiefractie ajuta la scurtarea duratei unei spargeri. Pentru proprietari, asta inseamna ca sunt furate mai putine obiecte de valoare. In mod ideal, hotul evadeaza din cladire fara sa fi furat absolut nimic. Fara un sistem de alarma, insa, un hot isi poate continua jaful fara a fi deranjat. Cu sisteme de securitate inovatoare, perioada de promovare a tentativei de spargere este minimizata efectiv.

Sistemele inteligente de securitate nu pot doar sa minimizeze daunele cauzate de o tentativa de spargere. La cerere, sistemele moderne de alarma informeaza automat si serviciile de asistenta, cum ar fi un serviciu de securitate comandat in caz de urgenta. In acest fel, tentativa de spargere poate fi reactionata cat mai repede posibil. Acest lucru face mai probabil ca intrusul sa nu reuseasca in actul sau.

Serviciile sesizate precum politia se afla la locul faptei cat mai repede posibil datorita sistemului de raportare. Acest lucru creste probabilitatea ca faptuitorul sa poata fi prins in continuare la fata locului. Rata de eliminare a spargerii este adesea relativ scazuta. Fara un sistem de securitate cu supraveghere video sau martori incidentali la spargere, hotul scapa de obicei nevazut. In multe cazuri, este foarte dificil sa fie arestat ulterior. La urma urmei, fara inregistrari ale camerelor, rapoarte ale martorilor sau urme ADN, de obicei nu exista nicio dovada a faptuitorului (ei).

Situatia este diferita atunci cand un sistem de securitate inovator monitorizeaza cladirea. Acest lucru permite ca spargerile si furturile sa fie reconstruite foarte precis in multe cazuri. Camerele integrate ofera adesea numeroase imagini ale faptuitorului sau faptuitorilor, vezi aici produse Hikvision de la comenzi.ro la un pret foarte bun . Aceste inregistrari ajuta la identificarea hotului si la probarea crimei. Cu ajutorul aplicatiilor apartinand sistemelor de securitate, este posibila si vizualizarea imaginilor live ale tentativei de spargere. Acest lucru permite actionarea rapida pentru a limita daunele