Noutati

Black Panther depaseste toate filmele cu super eroi

Black Panther sau Pantera Neagra este unul dintre cele mai noi filme 2018 si este primul film cu super eroi in care exista personaje de culoare. Este regizat de Ryan Coogler, cel care s-a aflat si in spatele lui Creed, fanul lui Michael B. Jordan.

Acum putin timp s-a stabilit ca Justice League este cel mai putin profitabil film din toata cinematografia DC, iar Black Panther continua sa depaseasca recorduri de incasari in fiecare zi. Unul dintre cele mai recente titluri obtinute este de cel mai profitabil film cu super eroi in Statele Unite. Mai are destul pana sa ajunga Avengers, insa nu este imposibil deoarece momentan in SUA nu exista film produs de Marvel sau DC care sa depaseasca Pantera Neagra.

Conform celor mai recente statistici, filmul a strans peste 630,9 milioane de dolari din bilete si asta doar in Statele Unite ale Americii, iar la nivel international peste 1,2 miliarde de dolari. Pe locul intai se afla The Avengers cu 1,5 miliarde de dolari si inca exista sansa ca Pantera Neagra sa ajunga pe primul loc deoarece inca se ruleaza in cinematografii.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close