Noutati

Bucharest Gaming Week va incepe pe 12 decembrie

Bucharest Gaming Week va începe în data de 12 decembrie.

În cadrul evenimentului se vor întâlni cei mai înrăiți gameri și marii pasionați de esports. Pe lângă aceștia, vor lua parte și dezvoltatori de jocuri, atât din România, cât și internaționali.

Evenimentul va începe pe data de 12 decembrie și se va încheia pe 17. În decursul acestor zile, cei prezenți vor putea participa la diferite conferințe educative, expoziții dedicate artiștilor români. De asemenea, deoarece este o săptămână dedicată gaming-ului, se vor desfășura și diferite evenimente de gaming.

Ce competiții de gaming vor avea loc ?

Fiind un evenimentul dedicat gaming-ului, era imposibil să lipsească și competițiile.

În primul rând, vor avea loc finalele regionale ESL, mai exact ESL Southeast Europe Championship. Echipele finaliste vor performa în următoarele jocuri: Counter Strike Global Offensive, Hearthstone și League of Legends. Asta nu este tot. Va mai avea loc și finala sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, oferind jucătorilor români o șansă imensă de a se afirma.

Premiile pentru toate acestea vor depăși suma de 16.000 de euro.

Cei prezenți vor putea face diferite activități ! 

Deși este un festival pentru gaming și gameri, cei prezenți vor putea desfășura și alte activități interesante. Se vor putea întâlnii cu unii dintre cei mai mari vloggeri și streameri din România, vor putea experimenta lumea VR-ului, vor putea participa la  diferite competiții în urma cărora pot câștiga premii, dar și multe altele.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close