Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Noutati

Bucharest Global Game Jam – cel mai mare eveniment game jam din lume

Bucharest Global Game Jam este cel mai mare eveniment de game jam al lumii ! 

Evenimentul va avea loc în cadrul săptămânii dedicate gaming-ului, Bucharest Gaming Week care va începe pe 23 ianuarie 2018 și se va încheia pe 28 ianuarie. Deschiderea Game Jam-ului va avea loc în data de 26 și se va încheia pe 28.

Un joc într-un weekend

În cadrul evenimentului, ca și în alți ani, participanții vor lucra în echipă pentru a putea crea un joc în doar două zile. Aceștia nu vor fi singuri, ci îi vor avea alături de ei pe dezvoltatorii de jocuri din întrega lume.

Experiența participanților nu trebuie să fie o problemă, deoarece evenimentul nu este o competiție. Acesta încurajează toți participanții să colaboreze între ei pentru a crea jocuri inedite. În anii precedenți, au fost create jocuri single player, multiplayer, card games, dar și board games. Nu există restricții pentru teme sau platforme, creativitatea aflându-se în prim-plan și fiind încurajată cu desăvârșire.

Dacă cumva doriți să participați, dar vă temeți ca jocul vostru să nu fie cumva furat, nu aveți motiv să vă îngrijorați. Toate proiectele vor fi protejate de o licență care vine din partea celor de la Creative Commons.

Bucharest Global Game Jam va începe vineri la ora 15:00 și se va încheia două zile mai târziu, duminică, la ora 18:00.

Bucharest Gaming Week

Dacă nu doriți să creați jocuri, puteți pur și simplu să fiți prezenți la Bucharest Gaming Week și, cu siguranță, nu veți regreta. În cadrul acestei săptămâni dedicate jocurilor și jucătorilor, vor avea loc finalele Esport (ESL), vor fi prezenți youtuberi, dar și diferite brand-uri ale ramurii de gaming.

De asemenea, cei prezenți pot câștiga și diferite premii. Marile brand-uri precum HyperX, Asus, Trust Gaming, și mulți alții vor organiza o seamă de jocuri și competiții în urma cărora, câștigătorul va fi premiat.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630