JocuriNoutati

Call of Duty Black Ops 4: detalii despre următorul joc al seriei CoD

Call of Duty Black Ops 4 – următorul joc al seriei Call of Duty!

Cei de la Activision Blizzard urmează să lanseze în acest an un nou titlu al seriei Call of Duty. Compania a creat deja o tradiție din asta, lansând în fiecare an un nou joc din serie. De această dată este vorba despre Call of Duty Black Ops 4, care urmează să fie lansat în data de 12 octombrie 2018.

Jocul nu va veni cu mari schimbări ale graficii, acesteia findu-i aduse îmbunătățiri minore. Pe de altă parte, au fost făcute câteva schimbări considerabile în materie de gameplay.  Pentru început, campania singleplayer a fost eliminată din joc, rămânând doar cea multiplayer.

Nici multiplayer-ul nu mai este ca până acum, Blizzard folosind câteva elemente prezente deja la Overwatch. Pe lângă aceasta, a fost introdus și un nou mod de joc, și anume battle royale. Acesta poartă numele Blackout și are parte de un trailer destinat lui.

Fanii modului zombie nu au fost neglijați. Personajele acestui mod revin din nou și-i duc pe gameri în aventuri ce au loc în Roma sau chiar pe Titanic.

Cine poate juca noul titlu CoD?

Call of Duty Black Ops 4 va fi disponibil atât pe console, precum PS4 și Xbox One, cât și pe PC. Jocul va fi lansat în același timp pentru ambele platforme, și anume pe 12 octombrie, însă el poate fi deja precomandat.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close