Informatii

Shopify: Detalii si informatii folositoare despre platforma si cum sa faci bani

Ce este Shopify? Detalii și informații folositoare despre cel mai mare site de e-commerce din lume

Shopify este o platformă destinată comerțului online, reprezentând intermediul perfect prin care să-ți deschizi un magazin online. Acest site a fost creat în anul 2004 de către Tobias Lutke, Daniel Weinand și Scott Lake.

Platforma a avut parte de o dezvoltare foarte rapidă, în anul 2010 având deținând deja o aplicație pentru mobil. Trei ani mai târziu, adică în 2013, cei de la Shopify au introdus și opțiunea plăților online fără să mai fie nevoie de vreun intermediar.

Cât de greu este să folosești Shopify?

Site-ul pune la îndemâna antreprenorilor multe funcții prin care își pot administra magazinul cu ușurință. Astfel, aceștia au acces direct la produse, comenzi, discount-uri, rapoarte și statistici, toate fiind în același loc.

Shopify: Detalii si informatii folositoare despre platforma si cum sa faci bani

De asemenea, pe lângă ușurința de utilizare, antreprenorii beneficiază și de ajutor când vine vorba de găzduire. Platforma garantează hosting-ul, serviciile de mentenanță, dar și administrarea și editarea site-ului antreprenorului. Un lucru important ce trebuie menționat este că serviciile oferite sunt profesionale, site-ul utilizatorului putând să suporte chiar și 100.000 de vizitatori în același timp.

Cei de la Shopify nu pun accent doar pe performanță, ci și pe imagine. Magazinele online beneficiază de până la 100 de teme, care vin cu culori cât mai vii, imagini calitative, dar și un layout grafic demn de invidiat. Acest lucru se datorează seriozității, o singură temă fiind concepută de la zero de către programatori.

Cum sa faci bani cu Shopify?

Oferindu-vă oportunitatea de a vă deschide un ”magazin” online, cu toții veți crede că trebuie să cumpărați anumite produse și apoi să le vindeți. Această deducție este complet greșită. Antreprenorii care-și deschid un magazin prin intermediul Shopify nu trebuie să cumpere nimic, nici măcar nu vor atinge vreun produs.

Algoritmul este destul de simplu. Antreprenorul face un parteneriat cu un anumit furnizor, iar în momentul în care cineva face o comandă, furnizorul va trimite respectivul produs clientului. După ce clientul face plata pentru produs, o parte din bani ajung la furnizor, iar antreprenorul își va lua partea sa reprezentată de un adaos adăugat anterior.

Este eficientă această platformă?

Shopify este pe zi ce trece tot mai accesat de mulți utilizatori. La această platformă au apelat chiar firme cu ceva vechime în spate și nu au regretat. Din momentul în care a apărut și până în prezent, site-ul a fost lăudat de o mulțime de persoane.

Ținând cont de cele prezentate mai sus, putem spune că Shopify reprezintă platforma ideală prin care vă puteți începe o afacere, oferind seriozitate, performanțe sporite, dar și calitate.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close