Ce poți face dacă ești în Israel și ai nevoie de un avocat

Nimeni nu poate ști, cu siguranță, ceea ce îi oferă viitorul și pe unde îl vor purta pașii vieții. Mulți dintre români, sătui de traiul greu din țară, sau alte motive, au decis să își încerce norocul peste hotare. Unii dintre ei au optat pentru țările din Europa, în timp ce alții au decis să meargă și mai departe, cum ar fi de exemplu Israel. Evident, fiind vorba despre o țară străină, nu numai că limba îți este complet necunoscută, dar nu cunoști prea bine nici cadrul legislativ aflat în vigoare pe care trebuie să îl respecți. De aceea, este destul de ușor să încalci legea, dar este mult mai dificil să te poți reprezenta așa cum trebuie în fața instanței de judecată. Mai ales că, din păcate, uneori chiar ești și păcălit de alții și ajungi să plătești nevinovat pentru greșelile lor. Ești conștient că ai nevoie de cineva care să îți fie alături, dar cine ar face așa ceva pentru tine, un străin practic, în țara lui? Există însă și soluția perfectă în acest caz, iar rândurile următoare ți-o vor prezenta, pe larg.

Ai nevoie de o persoană de încredere

Un avocat care să fie alături de tine, să înțeleagă care este și punctul tău de vedere, să te apere este esențial în acest caz. De aceea, ai nevoie de o persoană de încredere, căreia să-i poți spune tot ce ai pe suflet. Și cum ai putea face acest lucru cu o persoană care nu știe limba română? Da, evident, v-ați putea înțelege și în limba engleză, dar cunoștințele tale în această limbă nu sunt chiar atât de avansate, ca să nu mai spunem și faptul că întotdeauna cel mai bine te exprimi în limba natală. Pare că avem pretenții prea mari, nu-i așa? Un avocat bun, care să te apere în Israel și care să știe și limba română? De fapt, adevărul este că această persoană chiar există și dacă apelezi la serviciile ei, ai toate șansele să îți demonstrezi nevinovăția și să scapi cu bine din această situație dificilă. Tu, sau poate cineva drag ție care se află într-o situație grea, după exemplul despre care ți-am amintit mai sus. Este vorba despre Samy Ilie, un nume care în Țara Sfântă nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Respectat de autoritățile locale

Indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de serviciile biroului de avocatură Samy Ilie din Haifa, vei găsi aici ajutorul de care ai nevoie. Nu contează speța, nici faptul că nu ești din zonă, totul se va rezolva așa cum trebuie, pentru că aici contează în primul rând omul. Mai rar să auzi din gura unor avocați că omul este cel care trebuie pus pe primul plan și nu profitul, nu?

Dacă nu îl cunoști pe Samy Ilie, este suficient să îi rostești numele în Israel și vei afla o mulțime de informații. Este un bun profesionist, cunoscut în întreaga țară pentru experiența sa, care cunoaște la perfecție legile Israelului, pentru care drepturile omului sunt respectate ”la sânge”. De altfel, mai bine de 30 de ani acesta a deținut multe funcții cheie în asigurarea securității statului și a cetățenilor săi, așa că nu există speță în care să nu își dovedească vasta experiență.

Autoritățile statului Israel rostesc cu respect numele acestuia pentru că își amintesc perioada în care, în calitate de șef al procuraturii a condus exemplar echipa de procurori pe care o avea în subordine. De asemenea, numele său este legat de multe dintre anchetele dificile despre care presa din Israel era de părere că sunt dintre cele mai dificile, și totuși Samy Ilie a fost cel care a găsit multe dintre soluțiile cazurilor. Și, nu în ultimul rând, stau mărturile miile de dosare în care clienții români pe care Samy Ilie i-a ajutat să își găsească dreptatea. Fie că era vorba despre clienți din Israel sau cetățeni ai Uniunii Europene și care au avut probleme cu legea în această țară.

Avocatul care nu refuză niciun caz

Este cunoscut faptul că mulți avocați, atunci când ajung destul de cunoscuți, acceptă doar anumite cazuri, menite să le aducă onorarii frumoase și un renume și mai mare. Nu este cazul biroului de avocatură Samy Ilie care, după modelul acestuia, nu refuză niciun caz. Pentru că, de fapt, nu este vorba despre cazuri, ci despre oameni și povestea din spatele lor. Indiferent că a fost vorba despre înființarea unor firme, anumite probleme cu autoritățile statului, sau multe altele, răspunsul a fost de fiecare dată afirmativ, iar rezultatul pozitiv, de cele mai multe ori.

Toți cei care au avut șansa să îl audă pledând în instanță au fost de acord că Samy Ilie are o mare putere de convingere, și de fiecare dată a impresionat asistența prin cunoștințele sale. Toată lumea îi urmărește cu atenție fiecare vorbă, pentru că pledoaria sa este un adevărat exemplu, fiind pur și simplu fără niciun fel de greșeală. Este rezultatul a multor ani de muncă, dar mai ales a empatiei pe care o simte, iar acest lucru contează enorm.

Alături de tine, în orice moment

Atunci când ești într-o țară străină și ai nevoie de un avocat, cât de bine ți-ar prinde unul cu care să te înțelegi în limba natală, să fie un bun profesionist și care să fie mereu alături de tine. Din fericire, în Israel ai această posibilitate, pentru că Samy Ilie este acea persoană pe care ți-o dorești în preajmă. Indiferent care este momentul în care ai nevoie de serviciile lui, acesta va răspunde prezent, de fiecare dată. Rata de succes a cazurilor de români pe care i-a ajutat Samy Ilie sau biroul său de avocatură este aproape de 100%. Singurele excepții reprezintă cazurile cu adevărat grave, când vinovăția clientului era mai mult decât evidentă. Dar și atunci Samy Ilie nu s-a dat bătut și a reușit să obțină o pedeapsă mai mică, sau o altă facilitate pentru clientul său român. Nimeni din cei care au apelat la el nu au fost nemulțumiți de ceea ce au obținut.

Cât despre sumele cerute drept onorariu? De multe ori acestea nici nu au mai fost puse în discuție, pentru că nu este vorba acum despre partea financiară, ci reușita rezolvării favorabile a speței.