Ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta?

totul despre oje semipermanente

Ojele semipermanente sunt foarte cautate acum datorita rezistentei pe care o ofera manichiurii. De aceea, este important ca fiecare persoana care pune accent pe modul in care arata si pe sanatatea propriilor maini sa inteleaga ce este de fapt acest produs si care sunt avantajele sale.

 

Durabilitate:

Oja semipermanenta poate rezista pe unghii intre 2 si 3 saptamani, in functie de cresterea naturala a unghiilor tale. Comparativ cu oja traditionala, oja semipermanenta ofera o rezistenta mai mare la ciobire si o mai lunga durabilitate. Pentru a afla mai mult in acest sens, citeste despre ce sunt ojele semipermanente.

 

Procedura de aplicare:

Aplicarea ojei semipermanente implica pregatirea adecvata a unghiilor, care include curatarea si pregatirea suprafetei unghiei prin indepartarea cuticulelor si slefuirea usoara a suprafetei. Apoi, se aplica un strat de baza, doua straturi subtiri de culoare si un strat de finisare, fiecare fiind polimerizat sub o lampa cu lumina UV sau LED pentru a se fixa.

 

Uscare rapida:

Oja semipermanenta se usuca rapid sub lampa cu lumina UV sau LED, ceea ce inseamna ca manichiura este complet uscata imediat dupa aplicare. Acest lucru minimizeaza riscul de deteriorare accidentala a ojei si permite revenirea rapida la activitatile zilnice.

 

Rezistenta la ciobire:

Datorita compozitiei sale speciale, oja semipermanenta este mai rezistenta la ciobire decat oja traditionala. Cu toate acestea, este important sa eviti actiunile brute sau lovirea puternica a unghiilor, deoarece acest lucru poate cauza deteriorarea ojei.

 

Indepartare:

Pentru indepartarea ojei semipermanente, este recomandat sa mergi la un salon de infrumusetare sau sa utilizezi un kit special de indepartare a ojei semipermanente. Procesul implica aplicarea unei solutii de indepartare a ojei pe unghie si infasurarea unghiei cu o folie de aluminiu sau utilizarea unor capsule speciale pentru a ajuta la dizolvarea ojei. Este important sa nu smulgi sau zgarii oja pentru a evita deteriorarea unghiei.

 

Protectie si intretinere:

Pentru a mentine oja semipermanenta in stare buna, este recomandat sa folosesti manusi de protectie atunci cand lucrezi cu substante chimice sau in timpul activitatilor casnice intense. De asemenea, poti aplica periodic un strat subtire de ulei pentru cuticule pentru a mentine hidratarea si a preveni uscarea cuticulelor. La LatinoNails vei beneficia de serviciile potrivite pentru ca unghiile tale sa ramana sanatoase.

 

Este important sa retii ca oja semipermanenta necesita o atentie speciala in ceea ce priveste aplicarea si indepartarea corecta, iar folosirea excesiva sau incorecta a ojei semipermanente poate afecta sanatatea si aspectul unghiei. Este recomandat sa consulti un specialist in ingrijirea unghiilor pentru sfaturi si instructiuni specifice inainte de a aplica oja semipermanenta. Alege de fiecare data un salon de incredere cu care sa colaborezi pentru unghiile tale cu gel si nu vei intampina nicio problema. De asemenea, o solutie utila ar fi sa soliciti de la bun inceput o forma corecta pentru unghiile tale raportat la activitatile desfasurate pentru a nu avea probleme cu unghiile rupte. Cere sfaturi atunci cand nu stii ce sa alegi si tine cont de ele pentru ca specialistii din saloane stiu exact ce au de facut.