Topuri

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata a anului 2018!

Ramura jocurilor este într-o continuă dezvoltare, atrăgând zilnic tot mai mulți doritori de a intra în această lume. Fie ei experimentați sau începători, gamerii trebuie să aibă parte de cea mai bună performanță. Pentru acest lucru nu este nevoie doar de un sistem capabil, ci și de periferice pe măsură.

Tastatura are un rol important în viața pasionaților de jocuri, de cele mai multe ori făcând diferența între câștig și înfrângere. În cele ce urmează îți voi prezenta un top al celor mai bune tastaturi de gaming iluminate din 2018. 

  • Genius KB-G265

Cei de la Genius au urcat destul de sus pe piața perifericelor și reușesc să-și mențină o poziție destul de bună. Mulți pasionați de gaming nu evită această companie când vine vorba de a achiziționa periferice.

Tastatura Genius KB-G265 vine cu led-uri de culoară albastră, are două porturi USB, iar conexiunea la PC se face tot printr-o mufă USB. Este destul de rezistentă, însă va avea probleme destul de mari atunci când cade de pe birou, riscând să se spargă. Prețul pentru această tastatură se învârte în jurul sumei de 130 de lei.

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!


  • A+ Gaming K5-Bendis

Precum cei de la Genius, A+ și-a câștigat rapid popularitatea pe piața perifericelor. Produsele lor se găsesc destul de des pe biroul unui gamer, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie.

Tastatura A+ Gaming K5-Bendis este fabricată dintr-un plastic ABS, astfel fiind ceva mai durabilă în timp. Tastele sale sunt inscripționate cu laser, în acest fel eliminându-se fenomenul de decolorare. Iluminarea este făcută tot de led-uri de culoare albastră, iar conexiunea la PC este aceeași. Față de alte tastaturi din acest segment de preț, aceasta este rezistentă la apă. Prețul pentru A+ Gaming K5-Bendis este de aproximativ 160 de lei.

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!


  • Redragon Yama

Redragon este o companie nou apărută pe piață ca și brand independent. În trecut aceștia au fabricat periferice, însă pentru alte companii. Deși și nu mult timp pe piață ca și o companie independentă, aceștia și-au câștigat repede respectul și popularitatea. Produsele lor nu sunt deloc de neglijat, oferind calitate și performanță la prețuri acceptabile.

Yama este o tastatură mecanică iluminată RGB, având 7 culori disponibile și 5 moduri de iluminare. Aceasta vine cu 12 taste programabile și 6 multimedia. Conexiunea la PC se face printr-o mufă USB, care este placată cu aur. Prețul pentru această tastatură este de 495 de lei, putând să urce sau să scadă de la magazin la magazin.

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!


  • Redragon Yaska

După cum am menționat și mai sus, cei de la Redragon fac o treabă excelentă. Astfel, vă voi prezenta din nou un produs din gama lor de periferice.

De această dată este vorba despre Redragon Yaska, tot o tastatură de gaming. Aceasta dispune de 12 taste multimedia și de suport pentru palme. De asemenea, tasta WIN poate fi dezactivată, pentru a oferi experiențe cât mai plăcute în timpul jocului. Prețul pentru această tastatură este de 140 de lei.

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!


  • Razer DeathStalker Chroma

Razer este una dintre cele mai cunoscute companii când vine vorba despre produse destinate gaming-ului. Compania produce unele dintre cele mai performante periferice de pe piață, acest lucru rezultând din numărul mare de clienți satisfăcuți.

DeathStalker Chroma este o tastatură destinată adevăraților pasionați de gaming. Ea beneficiază de câteva sisteme foarte interesante, dar și utile, precum Razer Synapse 2.0, Gaming Mode și Anti-ghosting, cel din urmă permițând apăsarea simultană a 10 taste. De asemenea, cablul său este împletit, iar conexiunea se face tot prin USB. După cum spune și numele, tastatura dispune de diferite moduri de iluminare. Prețul este mult mai ridicat față de restul tastaturilor prezentate anterior, însă este justifcat. Astfel, DeathStalker Chroma costă 737 de lei.

Cea mai buna tastatura de gaming iluminata din 2018!

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close