ComponenteTopuri

Cel mai bun procesor de gaming 2018! Ce procesor sa alegi?

Cel mai bun procesor de gaming 2018

Când vine vorba de alegerea procesorului potrivit, trebuie să țineți cont de mai multe aspecte. Printre aceste aspecte se numără performanța, prețul, dar și motivul pentru care cumpărați respectivul procesor. Același lucru trebuie făcut și când vine vorba de un procesor pentru gaming.

Care sunt cele mai bune procesoare recomandate pentru gaming?

  • Pe primul loc se află Intel Core i5-8400

Acesta face parte din ultima generație de procesoare lansată de către Intel, și anume Coffee Lake. i5-8400 vine cu 6 core-uri, reușind cu brio să facă față și celor mai pretențioase jocuri. Prețul pentru acest procesor începe de la 154$ și poate ajunge până la 275$.


  • Locul al doilea îl ocupă Intel Pentium G4560

G4560 este unul dintre cele mai performante procesoare, dacă nu chiar cel mai performant, din categoria low-budget. El egalează la capitolul performanță procesoarele i5 și i7 din a 7-a generație, reprezentând alegerea perfectă dacă doriți performanță la bani puțini. Prețul pentru acest procesor începe de la 53$ și poate ajunge până la maxim 60$.


  • Locul trei este ocupat de Intel i9-7900X

Acesta este caracterizat ca fiind cel mai bun procesor din categoria high-end atât pentru gaming, cât și pentru restul cerințelor. Cele mai mari defecte ale sale sunt prețul foarte piperat și consumul de electricitate. Prețul unui astfel de procesor pleacă de la 810$ și poate ajunge chiar la 930$.


Acestea sunt, în urma mai multor teste, cele mai bune procesoare de gaming până în momentul de față. Dacă aveți și alte sugestii, așteptăm comentariul vostru.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close