Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Topuri

Cel mai bun Smart TV! Alege televizorul care ti se potriveste

Cel mai bun Smart TV

Deoarece tehnologia avansează tot mai mult, viața noastră începe să fie din ce în ce mai simplă. Chiar și lucrurile de prin casă sunt acum ”mai deștepte”. Printre acestea își au loc și televizoarele, care oferă acum imagini mult mai clare, dar și multe funcții folositoare.

Alegerea unui Smart TV bun este destul de grea. Totul depinde de nevoile tale și ale familiei tale. Astfel, îți voi prezenta câteva televizoare inteligente, iar în viitor îți va fi mult mai ușor să alegi care este cel mai bun Smart TV pentru tine.

LED Smart LG 43LJ594V

Cei de la LG sunt recunoscuți pentru produsele lor de calitate. Aceștia au intrat și pe piața televizoarelor, mai exact a Smart TV-urilor, iar produsele lor nu sunt deloc de evitat.

Smart TV-ul LED Smart LG 43LJ594V are o diagonală de 108 cm, rezoluție Full HD și aspect ratio 16:9. El vine cu câteva funcții foarte interesante, care vor îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului. Pentru început, LG a introdus funcția Resolution Upscaler, care optimizează și îmbunătățește orice imagine fără să țină cont de calitatea acesteia. De asemenea, el poate fi folosit și ca monitor.

Deoarece este un televizor, el are nevoie și de difuzoare. Aici intervine cea de-a doua funcție interesantă, Virtual Surround Plus. Aceasta îmbunătățește calitatea audio, sunetele fiind cât se poate de realiste.

Prețul pentru LED Smart LG 43LJ594V este de 2300 de lei.

Cel mai bun Smart TV! Alege televizorul care ti se potriveste


LED Smart LG 43UJ620V

Al doilea televizor recomandat vine tot de la LG, însă acesta este puțin diferit față de modelul prezentat anterior.

LED Smart LG 43UJ620V vine cu 108, 123, 139 sau 164cm în diagonală. Rezoluția afișată este 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), iar aspectul ratio este tot de 16:9. Televizorul beneficiază de un panou IPS 4K, care oferă culori mult mai bogate și un contrast mai puternic. Pe lângă acesta, vine și cu HDR Effect pentru ca utilizatorul să aibă întotdeuna parte de calitate HDR.

Nu doar calitatea imaginilor este ridicată, ci și experiențele prin care vei trece sunt impresionante. Televizorul vine cu webOS 3.5, astfel fiind disponibile servicii de divertisment de la diferiți furnizori.

Ca și data trecută, sunetul este de foarte bună calitate, datorită sistemului surround de la LG, care vine pe șapte canale virtuale.

Prețul pentru varianta de 108cm, în diagonală, a LED Smart LG 43UJ620V este de 2400 de lei.

Cel mai bun Smart TV! Alege televizorul care ti se potriveste


LED Curbat Smart Samsung 49MU6202

Dacă până acum ți-am prezentat două televizoare LG, a venit timpul ca cei de la Samsung să-și facă și ei apariția.

Modelul 49MU6202 vine cu mai multe dimensiuni ale diagonalei, 123, 138 sau 163cm. Rezoluția sa este 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) și are un aspect ratio 16:9. Ecranul este curbat, oferă imagini HDR și dispune de sistemul Auto Depth Enhancer, care reglează contrastul pe mai multe straturi pentru o profunzime mai ridicată.

Pe lângă cele prezentate mai sus, acest Smart TV vine și cu funcțiile Smart View și Smart Hub. Funcția Smart View îți permite să te contectezi la televizor prin intermediul smartphone-ului tău, iar Smart Hub adună și organizează tot conținutul dorit într-un singur loc, pe ecran. De asemenea, această funcție îți permite să faci o previzualizare asupra conținutului înainte să-l deschizi.

Smart Samsung 49MU6202 ajunge să coste 4000 de lei pentru versiunea cu 123cm în diagonală.

Cel mai bun Smart TV! Alege televizorul care ti se potriveste

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630