Topuri

Cele mai asteptate jocuri din octombrie 2017

Octombrie este o luna foarte buna deoarece se lanseaza o multime de jocuri asteptate. Putin mai jos o sa vedeti un TOP 5 al celor mai asteptate jocuri ale acestei luni.

Middle-earth: Shadow of War – lansat pe 10 octombrie, acest joc este bazat pe strategie, iar actiunea va avea loc intre evenimentele din The Hobbit si cele din The Lord of The Rings, jucatorii urmand sa cunoasca multe personaje.

Elex – Piranha Bytes a anuntat ca jocul se va lansa pe 17 octombrie si va avea un grad mare de diversitate. Jocul va fi disponibil pe PC, Xbox One si Playstation 4.

Forza Motorsport 7 – Daca iti plac jocurile cu masini, Forza Motorsport 7 este perfect pentru tine. In cazul in care ai deja Forza Horizon 3, trebuie sa iti cumperi si acest joc. Seria masinilor a fost reconstruita si acum are peste 700 de masini cu posibilitate de tunning.

The Evul Within 2 – Creat de Shinji Mikami, jocul are ca obiectiv lupta pentru supravietuire. Creaturile de diferite forme sunt puse in evidenta cu ajutorul graficii imbunatatite, dar si a sunetului de calitate. Din pacate, jocul nu este pentru PC, ci doar pentru Xbox ONE si PS4.

Assassin’s Creed Origins – Il are ca personaj principal pe un luptator din Nubia, Bayek care ii apara pe oamenii de amenintari. S-au facut multe imbunatatiri, incepand de la grafica, pana la modul de lupta. Jocul nu este multiplayer si va fi disponibil pe PC, Playstation 4 si Xbox One din data de 27 octombrie.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close