Topuri

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

Cele mai bune casti de telefon in-ear!

În momentul în care un smartphone este cumpărat el poate veni sau nu cu căști in-ear. Brand-urile mari, precum Samsung și Apple, nu ignoră acest aspect al unui telefon, iar căștile lor oferă o experiență plăcută utilizatorului prin calitatea materialelor și a sunetului. Din păcate, acest lucru nu se aplică în cazul tuturor brand-urilor de telefoane mobile. Unele device-uri nu vin cu căști, astfel obligând utilizatorul să-și achiziționeze separat acest accesoriu.


1. Sony MDREX450APH.CE7

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

O primă recomandare o reprezintă modelul MDREX450APH.CE7 de la Sony. Aceste căști sunt alegerea ideală, dacă doriți un accesoriu audio de calitate pentru telefonul dumneavoastră. Calitatea produsului se află în conformitate cu prețul său. De asemenea, calitatea sunetului este și ea ridicată.

 

2. Sony Hi Res MDR-EX750NAB

A doua pereche de căști recomandată este tot de la Sony. De această dată prețul este foarte mare, însă odată cu acesta crește atât calitatea, cât și performanța. Modelul Hi Res MDR-EX750NAB nu aduce o mare diferență a calității sunetului pentru oamenii obișnuți. Aceste căști sunt recomandate celor cu puțină experiență în arta sunetului și care pot face diferența, aproape insesizabilă, între sunetul lor și cel produs de alte dispozitive.

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

 

3. Sony MDREX650APT

Pe locul 3 se află tot un model de căști de la Sony, și anume MDREX650APT. Prețul acestor căști este destul de ridicat, însă există un motiv destul de bun. Tuburile sunt confecționate din alamă, astfel căștile oferind o calitate premium a sunetului, în special a notelor înalte.

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

 

 

4. AP-B25

De această dată nu mai este vorba de Sony, ci de ART. Deși nu este o companie recunoscută de multă lume, ART oferă prin modelul AP-B25 un sunet calitativ, dar și multă confortabilitate, fiind niște căști dedicate în special sportivilor.

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

Cele mai bune casti de telefon tip in-ear

 

5. Mpow COACH Sport

Topul este închis de cei de la Mpow. Modelul COACH Sport este și el dedicat sportivilor. Vine cu conectivitate prin bluetooth 4.1, astfel reprezentând alegerea perfectă pentru cei care nu suportă cablurile. Chiar dacă sunt căști care funcționează prin bluetooth, COACH Sport au o calitate sporită a sunetului, oferind utilizatorului o experiență cât mai plăcută în timpul exercițiilor fizice și nu numai.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close