Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Topuri

Cele mai bune casti wireless din 2018! Ce model ti se potriveste?

Cele mai bune casti wireless din 2018!

Odată cu trecerea timpului, tehnologia avansează pe zi ce trece. Astfel, apar tot mai multe gadget-uri performante, care-ți vor face viața mai ușoară. Printre acestea se numără și căștile wireless, care au ajuns să fie foarte apreciate și folosite de utilizatori.

Din păcate, chiar dacă tehnologia avansează, pe piață apar și multe copii, care vă pot crea situații neplăcute. O pereche de căști ieftină și de la un producător necunoscut poate părea o achiziție bună pe moment, însă în scurt timp îți vei da seama că ai făcut o alegere proastă. Din această cauză, în cele ce urmează am să-ți prezint câteva dintre cele mai bune casti wireless.

Sony WH-1000XM2

Prima pereche de căști vine de la Sony. Compania este recunoscută în ramura muzicii, calitatea fiind de fiecare dată pe primul loc.

WH-1000XM2 sunt varianta îmbunătățită a modelului MDR-1000X. Acestea au o durată de viața mai mare, de până la 30 de ore. De asemenea, ele beneficiază de o aplicație special destinată controlului setărilor audio. Cei de la Sony au intregrat și o nouă funcție, și anume încărcarea rapidă. Astfel, vei putea folosi căștile timp de o oră după doar zece minute de încărcare.

Prețul pentru Sony WH-1000XM2 este de 350$.

Cele mai bune casti wireless din 2018! Ce model ti se potriveste?


Plantronics BackBeat 500

Dacă dorești niște căști destul de performante, dar la preț mai mic, atunci acestea sunt ideale pentru tine. Cei de la Plantronics își fac foarte bine treaba, asta demonstrând-o feedback-ul clienților.

Pentru construcția acestui model a fost folosită spumă cu memorie. Astfel, vei putea să le folosești perioade lungi de timp fără simți vreun semn de oboseală sau neplăceri în zona urechilor. Durata de viață a bateriei este de 18 ore, iar sunetul este foarte calitativ datorită driverelor audio de 40 de milimetri. Singurul defect al acestor căști este izolarea sunetului, care nu este chiar de învidiat.

Prețul pentru Plantronics BackBeat 500 este de doar 107$.

Cele mai bune casti wireless din 2018! Ce model ti se potriveste?


Sony MDRXB950N1

Cum am spus mai sus, Sony este o companie recunoscută pentru sunetul calitativ. Aceștia au creat o pereche de căști specială pentru iubitorii de bass.

MDRXB950N1 vin cu un buton special pentru extra bass. Căștile dispun de o opțiune digitală prin care sunetul exterior este eliminat, opțiune care face foarte bine echipă cu confortabilitatea lor. Astfel, te vei putea bucura liniștit de muzica preferată. Ca și la cealaltă pereche de căști de la Sony, și acestea dispun de aplicația specială prin care se pot modifica setările audio. Bateria oferă o funcționare continuă timp de 22 de ore. Minusul acestui model este mărimea, căștile fiind foarte voluminoase.

Prețul pentru Sony MDRXB950N1 este de 282$.

Cele mai bune casti wireless din 2018! Ce model ti se potriveste?

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630