Topuri

Cele mai bune firme de web hosting din Romania

O lista a celor mai bune firme de web hosting de la noi din tara

In acest articol am sa iti prezint o lista cu cele mai bune firme de web hosting din Romania, un articol special pentru cei care cauta gazduire web de calitate. Clasarea va fi facuta dupa testele pe care le-am facut dar si in functie de calitate-pret, de suportul oferit dar si de modalitatile de plata. Principala tinta este cea al gazduiri web dar firmele au si gazduire vps, vds, servere dedicate si multe altele.

1. MxHost

In ciuda faptului ca theplusit este gazduit la btstelecom voi spune ca mxhost este pe primul loc in acest top. Este o firma foarte cunoscuta in Romania cu servicii de inalta calitate care ofera gazduire doar pe ssd. Ce ma surprinde la aceasta firma este uptime-ul pe care il au dar si faptul ca nu fac oversell la servere si mai ales ca de fiecare data mi s-a raspuns rapid si cu sinceritate la intrebari. Din pacate nu au atatea modalitati de plata si asta m-a facut sa renunt la ei, au preturi bune doar ca am multe servicii de gazduit si modalitatile de plata nu sunt suficiente si mult mai scump fata de ce am ales.
* Un alt punct forte al celor de la mxhost este ca sustin ideea de a face blog si ofera domenii .ro la doar 9 euro.

2. BTS Telecom

Inainte de toate am sa spun ca site-ul theplusit.ro este gazduit de ei de aproximativ 1 an si gratie lor am reusit sa obtin o viteza buna de incarcare a paginilor. Ce m-a surprins la acestia este ca ofera gazuire web la un pret bun, chiar mult mai bun ca mxhost, cu trafic nelimitat, webserver litespeed si spatiu de stocare pe ssd. Nu au oferte bune doar la gazduire web ci si la vps-uri, vds-uri, servere dedicate si servere de jocuri.
Va recomandam btstelecom din tot sufletul si imi pare rau ca va pun pe locul doi doar ca din testele mele cei de la mxhost raspund mult mai rapid la asistenta si foarte multa lume are nevoie de asistenta rapida. Pentru ca tot vine vorba de asistenta, timpul mediu la btstelecom este de maxim 20 minute pe cand la mxhost este de maxim 15 minute (au fost momente cand mi s-a raspuns si dupa un minut doar ca multa lume nu stie nici macar sa acceseze instrumentul de ssl automat si este nevoie de suport cat mai rapid). Avantajul BTS Telecom este ca sunt foarte multe modalitati de plata si asta este bine. Imi place suportul pe care il oferiti, trebuie doar putin mai rapid si este perfect!

3. Hostico

Am sa inchei articolul prin prezentarea unei alte firme, Hostico. Am colaborat in trecut cu ei doar ca am renuntat pentru ca am descoperit ca mai exista si alte firme bune, chiar mult mai bune precum mxhost si btselecom. La capitolul suport acestia nu se pot compara cu cele doua firme mentionate mai sus, timpul mediu de raspuns fiind de 30 chiar 35 de minute. Niciodata nu mi s-a intamplat sa mi se raspunda in maxim 5 minute si asta este un minus pentru ei dar si faptul ca ofertele lor nu sunt la fel de atractive. Resursele alocate nu sunt indeajuns, ar trebui marite si pentru asta ar trebui sa va uitati la btstelecom, din punct de vedere al resurselor alocate, ei conduc.

Nu am incercat si nici nu voi incerca sa manipulez in nici un fel alegerile si de asta am scris atat plusurile cat si minusurile din punctul meu de vedere. In momentul in care realizati un proiect trebuie sa va ganditi daca se vor consuma multe resurse, daca se vor consuma multe resurse atunci nici vorba de hosting shared, un VPS cu panou de control preferat sentora sau vestacp.

Articole similare de la acelasi autor

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close