Topuri

TOP 5: Cele mai bune jocuri cu super-eroi

In acest top o sa va prezint 5 jocuri cu super-eroi care merita incercate. La majoritatea jocurilor din acest top ai nevoie de un PC decent.

5.Marvel: Ultimate Alliance

Marvel Ultimate Alliance este un joc tip RPG care ruleaza pe mai multe platforme: PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox,Xbox 360. Acest joc este developat de catre Raven Software si publicat de catre Activisions. Jocul a fost initial realizat in 24 Octombrie 2006 in America de Nord pentru multe platforme. Jocul are foarte multi super-eroi si super-raufacatori. Doar pentru ca poti sa iti creezi echipa de vis si sa o pui in batalie de proporti te poate atrage foarte mult.

4.Spiderman Shattered Dimensions

Ce este asa de special la acest joc ? Faptul ca poti sa controlezi patru caractere care defapt sunt unul si acelasi caracter, Spiderman, doar ca sunt din dimensiuni diferite si au abilitatile universului de care apartin.

Povestea este scrisa de Stanley, creatorul Omului Paianjen.

Povestea incepe cand un inamic de-al Omului Paianjen incearca sa fure dintr-un muzeu o tablita care iti poate oferi puteri mari. Spidermanse lupta cu infractorul pentru a recupera tablita, dar el sparge tabla in mai multe bucati care sunt imprastiate in mai multe universuri. De aici incepe jocul, ceilalti Spiderman trebuie sa recupereze bucatile care sunt imprastiate in universul fiecaruia dintre ei. Spiderman trebuie sa infranga inamicii care incearca sa il opreasca.

3.Deadpool

Deadpool este un joc amuzant combinat cu actiune unde trebuie sa te bati cu mai multi oponenti. Jocul este bazat pe benzile desenate Marvel chiar despre Deadpool. Jocul a fost facut de Hight Moon Studios pentru platformele: Microsoft Windows, Playstation 3 si Xbox 360.

Cand incepi jocul pur si simplu faci turul casei super dezordonate si mizirabile a lui Deadpool. Toata actiunea incepe cand bate cineva la usa. Pe parcursul jocului te vei intalni si cu alti super-eroi sau mutanti. Deadpool are mai multe calitati in lupta: Puternic, Rapid, se poate teleporta si cel mai important, isi poate regenera viata. Teleportarea- Deadpool isi poate lua prin surprindere inamicii cu aceasta teleportare, dar poate si sa fuga cand mai are putina viata si este pe cale de a murii. Regenerarea vietii- porneste in momentul in care deadpool nu mai este lovit.

Jocul nu este lafel de amuzant pentru cei care nu stiu engleza sau nu gasta umorul lui Deadpool

2. Marvel Heroes 2016

Marvel Heroes 2016 este MMO ARPG-ul pe care l-ati asteptat. Joaca ca Ironman, Star-Lord, Thor, Wolverine, Hulk, Spiderman, Capitanul America si alti eroi cu care poti face o echipa si sa incerci sa il opresti pe Doctor Doom din a devasta lumea cu puterea cubului cosmic. Marvel Heroes 2016 dispune de un sistem profund de nivelare, unic pentru fiecare super-erou, diverse locatii stabilite la nivelul expansiv al Universului Marvel.

Marvel Heroes este un free-to-play Multiplayer Actiune RPG pentru PC creat de David Brevik.

1.Batman Arkham Asylum

Batman Arkham Asylum este unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii zece ani. Atmosfera, gameplay, grafica, poveste, Batman, livreaza toate aceste elemente in asemenea fel incat jocul, ca un tot unitar, este o creatie de exceptie. Lucru care il putem spune despre Batman Arkham City, dar nu si despre Origins, care ne-a cam tradat asteptarile. Batman Arkham knight pare sa se intoarca la radacini si sa aduca acest cavaler negru pe culmile gloriei. De ce spunem asta ? In primul rand pentru cei care il realizeaza sunt nimeni altii decat Rocksteady Studios, responsabilii pentru primele doua jocuri ce au deja destula experienta cat si sa ne faca sa jucam acest titlu. Mai adaugam la asta si un trailer, care spune multe despre joc, si aducem aminte celor ce ne citesc ca sperantele sunt atat de mari pentru acest joc incat Rocksteady simt presiune din toate partile. Motiv pentru care nu au cum sa nu ne ofere un joc Batman senzational.

In concluzie nu am ales aceste jocuri neaparat pentru grafica si complexsitate, ci pentru gameplay.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close