Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Noutati

CES 2018 a inceput ! Care sunt principalele atractii ?

CES 2018 a inceput ! 

Cel mai mare eveniment anual dedicat tehnologiei a început. CES 2018 începe astăzi, 9 ianuarie, și urmează să se sfârșească vineri, adică pe 12 ianuarie.

Anual, la CES sunt prezentate cele mai noi device-uri și tehnologii. Această tradiție se păstrează și în 2018, unde vor fi prezentate noi mașini inteligente, evoluțiile realității augmentate, noi periferice și componente pentru gaming, noi televizoare înzestrate cu cele mai impresionante sisteme, dar și multe alte lucruri menite să lase spectatorii cu gura căscată.

Primele pe listă sunt mașinile inteligente. Compania chinezească Byton urmează să prezinte în cadru CES un nou SUV electric. Acesta este numit ”vehicul inteligent intuitiv”, iar, după cum spune și numele, va beneficia de tehnologii care-i vor oferi o intuiție proprie.

După mașinile inteligente urmează realitatea augmentată. În ultima perioadă VR-ul a pierdut foarte mult teren în fața realității augmentate. Acest lucru se întâmplă deoarece pentru VR este nevoie de hardware performant, iar, din nefericire, tehnologia a rămas dedicată gaming-ului.

Un capitol important pe lista noutăților de la CES este gaming-ul. În 2017 a fost lansat un număr mare de jocuri, dar și multe componente care să fie demne de a alcătui un PC pentru gaming. Astfel, ne așteptăm ca evenimentul CES 2018 să aducă o mulțime de periferice cât mai interesante, componente care mai de care mai performante, aici fiind incluse și îmbunătățiri ale plăcilor video, dar și echipamente VR pentru a introduce utilizatorul cât mai mult în lumea jocului.

Acestea sunt doar câteva din principalele atracții ale marelui eveniment tehnologic. Mai multe detalii și noutăți vor apărea în zilele ce urmează, imediat după prezentările oficiale.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630