Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
InformatiiNoutati

Citirea confidentiala a mesajelor de pe WhatsApp este acum posibila

Citirea confidentiala a mesajelor de pe WhatsApp este posibilă ! 

De mult timp utilizatorii tot caută o modalitate prin care să poată citi mesajele de pe WhatsApp fără ca cealaltă persoană să afle. În vederea rezolvării acestei cerințe, au apărut pe internet tot felul de feluri complicate prin care mesajele puteau fi citite în mod confindețial.

Acum, totul se schimbă. Cei de la WhatsApp au lansat un update care aduce funcția mult așteptată de utilizatori. Prin intermediul acesteia, oricine poate să citească mesajele pe care le primește fără ca expeditorul să afle.

Cum poate fi activată funcția ?

Pentru a folosi această nouă funcție nu este nevoie de vreun proces complicat și lung prin care trebuie să treceți. Tot ce trebuie să faceți este să debifați o căsuță din setări. Astfel, intrați în setările aplicației care se află în ecranul de start al acesteia. Apoi faceți click pe Cont, iar apoi pe Confidențialitate. Aici veți găsi o opțiune numită Confirmări de citire, care este bifată și pe care trebuie s-o debifați. Tot ce vă mai rămâne acum de făcut este să profitați de intimitatea pe care v-o oferă funcția.

ATENȚIE – această funcție are și dezavantaje. Odată ce voi citiți mesajul cuiva în mod confidențial, și acesta, la rândul său, vă va citi mesajul fără să știți.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630