Noutati

Consumul memoriei RAM de catre Chrome poate fi micsorat

Consumul memoriei RAM de către browser-ul Chrome este o problemă destul de mare ! 

Deși mulți utilizatori de Chrome se plâng foarte des de memoria consumată, aceștia nu iau nicio măsură în această privință. Mulți dintre ei ar prefera să mai adauge memorie RAM în loc să înlocuiască browser-ul sau să găsească o altă soluție mult mai rentabilă și mai puțin costisitoare.

Cea mai rapidă și simplă cale de a scădea memoria RAM folosită de Google Chrome este instalarea unei extensii. Există tot felul de astfel de extensii care îți permit să deții un control total asupra tab-urilor tale, iar memoria RAM solicitată va scădea considerabil. Una dintre aceste aplicații se numește OneTab și poate fi descărcată din Magazinul Web al Google.

Odată ce extensia este instalată în partea dreaptă de sus a browser-ului vă va apărea o nouă inconiță. Aceasta va avea forma unei pâlnii, iar culoarea sa va fi albastră. În urma unui singur click, extensia vă va lista toate tab-urile deschise. Mai apoi, în funcție de dorința utilizatorului, aceste tab-uri pot fi restaurate toate odată sau câte unul.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close