Tutoriale IT

Cum cumperi monede virtuale precum Bitcoin, Ripple sau Etherum

In acest articol o sa va invat cum sa cumperi monede virtuale precum Bitcoin, Ripple, Etherum sau alte criptomonede. Inainte de a invata cum sa cumperi monede, este bine sa stii si elementele de baza precum pump si dump.

Uneori investitiile prea mari se pot dovedi adevarate esecuri din care cu greu poti sa mai iesi, dar astfel inveti o lectie de viata. Inainte de orice investitie este bine sa te documentezi, altfel risti ca investitia ta sa aiba o valoare nula.

Despre pump si dump

pump si dump

In imaginea de mai sus vedem un exemplu foarte bun de pump si dump. Este o strategie in care o moneda virtuala creste foarte mult, iar apoi scade la fel de mult, poate chiar mai mult. Pentru aceasta strategie exista si diferite grupuri de Telegram, unde cineva cumpara o moneda cu 0.05$ si convinge pe diferite grupuri sa cumpere si altii aceasta moneda, astfel ea crescand sa zicem de la 0.05 la 0.30$. Astfel s-a realizat un pump, iar dump-ul se realizeaza cu ajutorul vanzarilor masive.

Despre Ripple

Inainte de a prezenta esentialul articolului doresc sa vorbesc putin si despre Ripple (XRP). Aceasta moneda este inca ieftina si multi investesc in ea pentru ca se speculeaza ca pana la sfarsitul anului 2018, 1 XRP va costa in jur de 5$. Este ok sa investim in monedele virtuale ietine, insa aici intervine si seriozitatea, mai ales ca aceasta moneda este doar in perioada de TEST (daca putem sa ii spunem asa | tinand cont ca se vrea a fi undeva sus, precum bitcoin).

Cum poti cumpara monede virtuale

In articolul despre Bitcoin am facut doar o introducerea a acestei teme, insa acum am sa detaliez. Unele monede virtiale pot fi cumparate cu Euro, Dolari sau Lei, iar altele pot fi cumparate doar cu alte criptomonede cum ar fi BTC, ETH, XRP. De exemplu, eu nu am gasit niciunde unde poti cumpara XRP (Ripple) fara verificare, majoritatea site-urilor cer foarte multe date si nu cred ca toata lumea doreste sa trimita o multime de dovezi care sa ateste varsta si mai ales ca in spatele contului sta chiar acea persoana.

O sa fac o lista cu site-uri de unde poti cumpara cu incredere bitcoin, ripple etherum, litecoin, sau alte monede (cu sau fara verificari) cu plata prin card de credit sau paypal:

Articolul o sa fie actualizat destul de des, asa ca adauga la bookmark acest site pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close