Tutoriale IT

Cum partajezi ecranul de la iPhone sau iPad prin TeamViewer

Daca ai facut update la iOS 11, ai multe beneficii importanta. Una dintre cele mai importante este partajarea ecranului pe iPhone. TeamViewer este cea mai cunoscuta aplicatie pentru accesul de la distanta. Este un program de tip cross-platform si poate fi folosit atat pe iOS cat si pe Android, Windows, Mac sau Linux.

In trecut, pe iPhone sau pe iPad puteai doar sa-ti ajungi un prieten sau chiar sa intrii in propriul tau calculator, dar nu te puteai conecta la propriul tau device cu iOS. Acum, odata cu iOS 11 poti face acest lucru fara nici un fel de probleme.

Pentru a iti partaja ecranul de la iPhone sau iPad trebuie mai intai sa iti instalezi TeamViewer QS de pe acest link AppStore. Pentru a te putea conecta cu ajutorul versiunei QS, ai nevoie de o versiune completa de TeamViewer pe care o gasesti pe site-ul oficial TeamViewer.com.

Tot ceea ce trebuie sa faci dupa instalarea TeamViewer QS este sa intrii in Setari-> Centru de Control si apoi sa apesi pe Personalizare Comenzi si sa gasesti Inregistrare ecran, apoi sa apesi pe acel +. Dupa apasarea acelui + iti va aparea si optiunea de selecta TeamViewer. Tot ce mai trebuie facut este sa pornesti TeamViewer QS si sa oferi id-ul de logare prietenului tau sau sa-l introduci chiar tu in cazul in care chiar tu vrei sa te conectezi la device.

Cum partajezi ecranul de la iPhone sau iPad prin TeamViewer

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close