InformatiiSecuritateTutoriale IT

Cum sa deblochezi iCloud pe dispozitivele Apple

Deoarece foarte multa lume insista pe tema deblocarea unui iPhone, astazi o sa discutam despre cum sa deblochezi iCloud pe dispozitivele Apple.

Incepand cu versiunea a 7-a de iOS, Apple a adaugat o functie in aplicatia de “Gasire iPhone” numita “Blocare activare”. Aceasta optiune este pornita automat in momentul in care configuram aplicatia. Odata ce iCloud este blocat, telefonul va fi imposibil de utilizat si mai ales de vandut (in cazul furturilor). Id-ul si parola Apple sunt necesare pentru dezactivarea “Gasire iPhone” pentru a deconecta dispozitivul de la iCloud si a sterge datele si a reactiva dispozitivul.

Cum poti sa deblochezi iCloud?

In cazul in care v-ati cumparat un iPhone la mana a doua sau l-ati cumparat de la o sursa care nu inspira asa de multa incredere si aveti iCloud blocat, singura modalitate prin care poti rezolva acest lucru este schimbarea placii de baza. Puteti rezolva ieftin aceasta situatie deoarece la mana a doua se gasesc si la 100 de lei, insa exista si riscuri. Exista tot feluri de site-uri care va promit deblocarea iPhone-ului pentru sume destul de mici, va recomandam sa nu va incredeti in ele deoarece sunt site-uri facute doar pentru a va lua banii.

* Daca vrei sa cumperi un iPhone second hand si vrei sa te asiguri ca nu va fi blocat niciodata trebuie sa ai garantia ca cel de la care vrei sa iei telefonul sa fie proprietar unic. Trebuie sa te asiguri ca proprietarul a sters continutul si configurarile de pe telefon (Configurari > General > Resetare > Stergeti continut si configurari).

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close