InformatiiTutoriale IT

Cum sa descarci muzica de pe YouTube pe Android

Cum sa descarci muzica de pe YouTube pe un telefon cu Android

De-a lungul timpului, tot mai mulți iubitori de muzică au căutat un program prin care să descarce muzică de pe YouTube. În nu a apărut nicio aplicație în Magazin Play în acest scop, însă există una ce poate fi descărcată din surse externe.

Ce aplicație poți folosi?

O aplicație foarte asemănătoare cu YouTube este TubeMate. Aceasta este foarte ușor de folosit, dar și de descărcat. Cine dorește s-o încerce poate face rost de ea de pe TubeMate.net, având disponibile 3 surse de descărcare. Interfața ei este aproape identică cu cea a YouTube, însă diferența o face butonul din partea dreaptă. Rolul său este de a permite utilizatorului să descarce melodia dorită.

Mai există și altă cale pe lângă aplicație?

Răspunsul este da, mai există și o altă metodă prin care puteți descărca melodii de pe YouTube, însă procesul este mai lung.  În prezent, sunt destule site-uri care vă oferă posibilitatea să convertiți melodiile de pe YouTube în mp3. Doar introduceți link-ul în căsuță și dați ”convert”.

Cum sa descarci muzica de pe YouTube pe Android

Printr-un simplu search pe Google puteți găsi o mulțime de site-uri destinate conversiei de pe YouTube. Eu personal recomand convert2mp3.net. Îl folosesc de mult timp, iar până acum nu am întâmpinat niciun fel de problemă.

Dacă aveți și alte sugestii și recomandări, nu ezitați să le împărtășiți cu noi prin intermediul unui comentariu.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close