NoutatiTutoriale IT

Cum sa descarci toate pozele de pe Facebook pe care le-ai postat

Învață acum cum sa descarci toate pozele de pe Facebook pe care le-ai postat vreodată pe contul tău!

Consider că toți utilizatorii știu sau ar trebui să știe cum se descarcă o poză de pe Facebook. În momentul în care dai click pe o poză, în colțul din dreapta-jos vei vedea butonul ”Opțiuni”. Printr-un singur click pe acesta, vei putea descărca fotografia dorită direct pe device-ul tău.

Cum trebuie să procedezi, însă când vrei să faci rost de toate pozele pe care le-ai postat vreodată pe Facebook? Procesul nu este complicat deloc, iar timpul în care poate fi dus la bun sfârșit este de maxim 5 minute.

Pentru început trebuie să intrii în setările generale ale contului. Poți face acest lucru foarte ușor, accesând facebook.com/settings. În partea de jos vei vedea scris ”Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook”.

Cum sa descarci toate pozele de pe Facebook pe care le-ai postat

Un singur click pe acea propoziție te va duce direct la pasul următor. Odată ajuns aici va trebui să dai click pe butonul ”Pornește arhivarea”. Îți va fi solicitată parola, iar apoi va începe arhivarea tuturor datelor tale de pe Facebook.

Cum sa descarci toate pozele de pe Facebook pe care le-ai postat

Imediat după aceasta vei primi un email de confirmare cu privire la datele arhivate. La scurt timp vei primi și email-ul cu link-ul pentru descărcarea datelor. După ce le-ai descărcat ce-ți mai rămâne de făcut este să intrii în folder-ul ”photos” pentru a-ți putea vedea toate fotografiile postate.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close