Cum să găsești cele mai bune oferte de laptopuri?

Ultimii cinci ani au cunoscut o creștere rapidă în era tehnologiei. Oamenii de afaceri, studenții, profesorii, gospodinele și bătrânii folosesc laptopuri din diferite motive.

Laptopul meu este cel mai bun prieten al meu. Este cea mai bună sursă de divertisment. Deci, scriu acest articol pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune oferte de laptopuri. Când cumpărați un laptop, veți căuta cele mai bune funcții la cel mai ieftin preț posibil. Nimeni nu vrea să cheltuiască 500 euro în plus pentru ceva pur și simplu mai bun. Avem nevoie de cele mai bune funcții pentru a continua. În rest, ne descurcăm cu vechile noastre laptopuri.

Cele mai bune funcții de laptop:

 

  1. Rezoluție mare a ecranului

2022 este cel mai bun an pentru a obține un ecran de înaltă rezoluție. Îl poți cumpăra la un preț destul de mic. Un ecran de 1920 * 1080 pixeli este suficient de bun pentru a vă gestiona sarcinile de afaceri și pentru a viziona filme.

 

  1. Ecran tactil

Ecranul tactil este, de asemenea, o opțiune bună. Dacă veți cheltui 500 euro, de ce să nu cumpărați laptopul cu ecran tactil. S-a spus că Windows 7 și 8 nu funcționează foarte bine cu ecranul tactil. Ar trebui să utilizați Windows 10 în acest scop. O opțiune de ecran tactil este una bună și o voi recomanda oricui își cumpără un laptop nou.

 

  1. 2 în 1 PC

Această caracteristică funcționează cel mai bine pentru persoanele care folosesc laptopuri din diferite motive. Sunt antreprenor, dar îmi place să mă uit la filme pe laptop. Tastatura și touchpad-ul sunt bune când lucrez, dar vreau să scap de ele în timp ce urmăresc emisiunile mele preferate. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să cumpărați un computer 2 în 1.

 

  1. Camera RealSense

Mobilul și tableta mea au o cameră foarte bună. Atunci, de ce nu pot obține aceeași calitate pentru camera mea web? Anul acesta, veți vedea multe laptop-uri cu o cameră realsense. Aceste camere vă oferă fotografii de înaltă calitate, împreună cu câteva funcții grozave. Căutați o cameră realsense pentru a cumpăra următorul laptop.

 

  1. Windows 8.1 și Windows 10

Voi căuta un sistem de operare mai bun atunci când îmi voi cumpăra un laptop nou. Windows 8.1 creează unele dificultăți oamenilor. Totuși, trebuie să insist că performanța rapidă este un mare avantaj. Dacă cumpărați Windows 8.1, puteți obține un upgrade gratuit la Windows 10.

 

  1. Dimensiunea ecranului laptopului

Dacă cumpărați un laptop mic (11-12 inchi), veți obține o tastatură mică. Următoarea categorie are dimensiunea ecranului (13-15 inchi). Aceste laptopuri funcționează cel mai bine pentru uz general. Veți obține o tastatură completă cu toate caracteristicile importante. Ultima categorie este marele ecran. Această categorie are dimensiunea ecranului (17-18 inchi). Acest laptop va funcționa la fel ca computerul dvs. desktop tradițional. Laptopurile pentru jocuri au adesea această dimensiune a ecranului.

 

  1. Gama de prețuri

Bine! Prețul nu este o caracteristică excelentă a oricărui laptop bun. Dacă doriți să obțineți un laptop la 500 EURO, vă puteți aștepta la aceste caracteristici grozave:

 

Hard disk de 500 GB

 

4 GB RAM

 

Ecran de 15-17 inchi. (Puteți obține și ecran tactil)

 

Windows 8

 

7-9 ore de viață a bateriei.

 

Cameră web/Bluetooth

 

Este important să vă cunoașteți scopul. Ce ai de gând să faci cu noul tău laptop? Ai nevoie de un laptop general? Designerii creativi și profesioniștii în afaceri au cerințe diferite. Nu treceți cu vederea cerințele dumneavoastră cu orice preț. Laptopul meu este pornit timp de 16 ore pe zi. Deci, am nevoie de un laptop cu durata maximă a bateriei. Care sunt planurile tale? Folosești laptopuri rar sau îl folosești ca dispozitiv secundar?

 

În acest moment, pe piață avem trei sisteme de operare populare și anume Windows, MAC și Chrome. Laptopurile MAC sunt scumpe și rareori vei primi unul la 500 euro. Dă-mi alegerea ta. Notează răspunsul pe o foaie mică de hârtie. Acum, cunoașteți toate cerințele și sunteți gata să obțineți cea mai bună ofertă pentru laptop.Daca doresti un laptop second hand , poti intra si sa cauti pe https://ivu.ro/