InformatiiNoutatiOferteTutoriale IT

Cum sa instalezi Windows 10

Cum sa instalezi Windows 10 gratuit:

  1.  Poate unii dintre voi stiti, dar acum un an instalarea Windows 10 era gratuita. Dupa incheierea acestei campanii, sistemul de operare a ramas in continuare gratis cu o singura conditie. Utilizatorii sa foloseasca servicii de asistare specifice sistemului de operare. Aceste servicii de asistare sunt menite sa faca lucrul la calculator mult mai simplist, printr-o serie de caracteristici specifice. Dar, cum verifica Microsoft daca un anumit utilizator foloseste aceste servicii? Ei bine, nu verifica.

Prin urmare, va puteti bucura de un upgrade gratuit, facand click aici si descarcand fisierele necesare.

Cum sa instalezi Windows 10 grauit:

2. A doua varianta este la fel de rapida si eficienta, dar nu se stie sigur cat timp va mai tine. Aici trebuie sa aveti deja un sistem de oprerare, Windows 7 sau Windows 8.1 licentiat, ca apoi sa folositi acea licenta la Windows 10. Este destul de surprinzator faptul ca Microsoft nu a oprit inca aceasta cale, insa cel mai probabil doresc sa mareasca numarul de utilizatori.

Cat timp vor ramane aceste doua optiuni valabile, inca nu se stie, insa va sfatuiesc sa profitati de ele cat mai repede cu putinta. Microsoft a spus acum ceva timp ca va anunta cand prima varianta, cea cu serviciile de asistare nu va mai fi disponibila si cel mai probabil tot atunci va fi oprita si a doua.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close