Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
InformatiiMobileTutoriale IT

Cum sa cresti viteza telefonului tau! Afla cum sa optimizezi un telefon cu Android

Cum să optimizezi viteza unui telefon cu Android

Optimizare Android

De foarte multe ori, utilizatorii de smartphone-uri cu Android se întreabă cum ar putea să aibă un telefon mai rapid. Din fericire, viteza de lucru a telefonului nu ține de prețul său, existând destul de multe device-uri ieftin și foarte rapide.

Viteza cu care se mișcă un smartphone este influențată de mai mulți factori precum memoria RAM, memoria internă, viteza procesorului, dar și numărul aplicațiilor instalate. Nu doar componentele și aplicațiile au ceva de spus în viteza cu care se mișcă telefonul, ci și conexiunea wireless și temperatura telefonului.

Pașii pentru un device mai rapid

  • Încercați pe cât posibil să evitați folosirea aplicațiilor tip antivirus și economisire baterie. Acestea afectează considerabil performanțele telefonului, unele făcând chiar mai mult rău decât bine.
  • Ecranul telefonului trebuie să fie păstrat cât mai curat. De asemenea, și meniul de start trebuie și el să fie curat, recomandat fiind să aveți cât mai puține iconițe pe home screen.
  • Cum am pus mai sus, numărul aplicațiilor instalate afectează performanța. Din această cauză, se recomandată să ștergeți aplicațiile pe care nu le folosiți, păstrând spațiul de stocare cât mai liber.
  • Nu doar memoria telefonului trebuie să fie cât mai liberă, ci și istoricul browser-ului împreună cu memoria cache din cadrul meniului de stocare.
  • Un al factor de care trebuie să se țină cont pentru a crește performanțele telefonului este luminozitatea telefonului. Un ecran luminos consumă mai multă baterie, astfel scăzând performanța. De aceea, este recomandat ca luminozitatea să fie manuală și cât mai scăzută.

Acestea au fost sfaturile noastre pentru creșterea performanței telefonului. Dacă aveți alte sugestii, nu ezitați să le lăsați în rubrica de comentarii.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630