MobileTutoriale IT

Cum sa recuperezi parola telefonului daca ai uitat-o

Cum sa recuperezi parola telefonului, daca nu ti-o mai amintesti

Este indicat ca fiecare dintre noi sa avem o parola la telefonul nostru, in cazul in care cineva umbla pe el sa nu poata accesa pozele, mesajele, email-urile si alte informatii importante.

Dar se mai intampla sa uitam parola pe care am setat-o, iar astazi vreau sa va prezint ce trebuie sa faceti pentru a putea accesa telefonul din nou.

Daca stii contul de Google

Daca ai introdus parola gresit de mai multe ori telefonul se va bloca si iti va cere sa introduci parola de la contul de Google pentru a putea accesa telefonul. Daca la configurarea telefonului ai creat un cont de Google nou si ai pus o parola total random, doar pentru ca nu o sa te mai folosesti de el niciodata, te-ai inselat, tot ce ramane acum de facut este sa treci la urmatorul punct. Dar daca stii contul de Google te poti loga si schimba parola.

Daca nu stii contul de Google

Daca ai uitat si parola de la contul de Google tot ce ti-a ramas de facut este sa-i dai Hard Reset, dar din pacate o sa se stearga toate datele din memoria interna a telefonului. Pentru a face asta trebuie in primul rand sa inchidem telefonul si sa il aprindem printr-o combinatie intre butoanele Power, Volume si Home pentru a intra in Recovery Mode (combinatia difera de la telefon la telefon, dar cea mai des folosita este Power + Volume UP, daca nu merge cu aceasta puteti cauta pe internet care este pentru telefonul vostru). Acum ajunsi in Recovery Mode trebuie alegeti “Wipe data/Reset Factory” si “Yes, delete all user data”, pentru a naviga prin acest meniu folositi butonul de Volume pentru UP si Down si Power sau Home pentru OK. Acum o sa trebuiasca sa asteptati cateva minute pana se reseteaza si de aici reluati configurarea telefonului (telefonul o sa fie ca in prima zi de utilizare).

Si cam asta este tot, sper ca v-am putut ajuta.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close