Securitate

Cum sa spargi un cont de facebook in 2018

De foarte multe ori am auzit intrebarea “Cum sa spargi un cont de facebook“, asadar astazi m-am gandit sa vorbim despre asta.
Motivele pentru care cineva ar dori sa sparga un cont de facebook sunt foarte multe, mai ales daca in cazul prietenei/prietenului din cauza geloziei. Poate ca si tu ai dorit candva sa spargi un cont pentru a vedea daca respectivul vorbeste de rau despre tine, daca prietenul/prietena te inseala sau doar pentru a ii arata ca “esti bun la calculatoare”.

Se poate sparge parola unui cont de facebook?

Sincer sa va spun, da, insa hackerii au incetat sa mai faca astfel de lucruri din cauza “sa cream o lume mai buna”, “sa raportam vulnerabilitatile pentru a o securitate optima”. In cazul in care esti amator, poti sa folosesti keylogger, insa niciodata nu am inteles de ce ai vrea sa faci rau, rau poate orice prost, insa nu oricine poate sa faca bine, mai ales ca acest lucru contravine Politicii Facebook.

Exista anumite stiri false si videoclipuri in care iti arata ca poti sparge conturi de facebook instaland un program, totul este o minciuna si de fapt acela este un keylogger (ei va sparg voua contul, nu voi lor). Tehnici de genul se practica de mult timp, insa o parte din lume nu a avansat deloc si doresc doar sa faca rau, sa arate lumii ca ei sunt buni, dar de fapt isi vor lua o mare teapa. Titulul ar fi trebuit sa fie in continuare “sau cum sa-ti iei teapa”, insa am vrut sa cititi pana aici pentru a vedea realitatea.

Articole similare de la acelasi autor

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close