Informatii

Cum sa-ti aflii activitatea de pe Facebook. Ajuta cu ceva?

Cum sa-ti aflii activitatea de pe Facebook ! 

Pentru orice utilizator al Facebook este esențial să-și monitorizeze în de-aproape contul și tot ce se întâmplă pe acesta. În acest fel, veți putea vedea cât de mult și-a pus această rețea socială amprenta în viața voastră, veți vedea dacă vreo aplicație a postat în numele dumneavoastră și, mai mult decât atât, vă veți da seama foarte ușor dacă altcineva a intrat pe contul dumneavoastră.

Cum ajungi să-ți verifici Activity Log-ul ?

Fie că folosiți un PC sau smartphone-ul, Activity Log-ul de pe Facebook este același. Aici găsiți diferite opțiuni, precum posibilitatea de a scoate o postare din News Feed, puteți să ștergeți o postare, puteți anula un Like dat din greșeală sau să micșorați numărul celor care pot vedea o postare.

Calea către Jurnalul de activități sau Activity Log este foarte simplă. Pentru a ajunge aici este nevoie să intrați pe profilul dumneavoastră, iar apoi să dați click pe butonul Jurnal de acitivități, care se află peste fotografia de copertă.

La ce ajută verificarea Jurnalului de activități ?

Odată ce ați urmat pașii de mai sus veți ajunge în Jurnalul de activități.

Cum sa-ti aflii activitatea de pe Facebook. Ajuta cu ceva?

Aici veți fi întâmpinați de toate postările cărora le-ați dat Like, postările în care ați fost etichetați, propriile postări și multe altele. Care este motivul pentru care ați vrea să vedeți așa ceva? Simplu, pentru securitatea contului și a integrității dumneavoastră. O simplă privire peste Jurnalul de activități vă permite să:

  • Verificați propriile postări care nu apar în News Feed. Acest lucru este foarte folositor atunci când v-ați autentificat într-o aplicație prin intermediul contului de Facebook. Puteți verifica dacă, nu cumva aplicația respectivă a postat în numele dumneavoastră.
  • Verificați dacă altcineva a intrat pe cont. În acest fel vă puteți da seama foarte ușor dacă altcineva a intrat pe contul dumneavoastră, fie că este vorba de vreun prieten sau un hacker.

Dacă doriți să căutați o anumită postare sau pagină, o puteți face foarte simplu. În partea dreaptă există o căsuță numită Activity Search sau Căutare activități, iar aceasta vă oferă posibiltatea de a căuta prin tot Jurnalul de activități mult mai ușor.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close