Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Securitate

Cum sa-ti devirusezi PC-ul! Afla acum cum poti scapa rapid de virusi

Scapă acum de virușii din sistemul tău!

Odată cu apariția primului sistem a fost inevitabil ca problemele să nu apară. Astfel, au apărut virușii. Acești viruși au evoluat și ei odată cu tehnologia. Dacă în urmă cu ceva ani, un virus îți afecta întreb sistemul, în momentul de față aceștia sunt mai silențioși.

Înainte de toate trebuie să știi că nu este nevoie să investești sute de lei într-un antivirus profesional pentru a scăpa de virușii. Există soluții gratuite, iar cea pe care am să ți-o prezint acum este una dintre ele.

Viruși în browser

Multe persoane se confruntă cu virușii din browser fără să știe că browser-ul lor a fost infestat. Acești viruși se manifestă prin introducerea unor reclame ciudate sau apariția erorilor în acțiuni simple și obișnuite.

Un program simplu de utilizator și rapid menit să rezolve această problemă este AdwCleaner. Nu trebuie să-l instalezi, ci doar să-l rulezi o singură dată, iar el va face toată treaba.

Dacă problema persistă după utilizarea AdwCleaner, atunci este nevoie de ceva puțin mai puternic. Programul pe care-l recomand este MalwareBytes. Deși are și o versiune plătită, nu este nevoie să dați niciun ban. Puteți utiliza versiunea gratuită, care este la fel de eficientă.

Viruși în sistem

Sistemele noi de operare vin cu un antivirus propriu, precum Microsoft Windows Defender sau Windows Security Essentials, care-și fac destul de bine treaba. Însă ce faci dacă un virus reușește să treacă de aceste antivirusuri?

Ei bine, există un program de unică folosință de la cei de la Kasperky prin care îți poți curăța sistemul. Acesta se numește Kaspersky Virsul Removal Tool și nu necesită instalare, ci doar să fie rulat o singură dată. De asemenea, și acest program este complet gratuit.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630