InformatiiTutoriale IT

Cum stergi contul de Facebook? Afla cum sa stergi sau dezactivezi contul

Cum stergi contul de Facebook

Pe zi ce trece tot mai mulți oameni vor să renunțe la Facebook din diferite motive. Mulți dintre aceștia nu știu ce trebuie să facă pentru a șterge contul, iar în cele mai multe cazuri ajung să nu-l mai folosească fără a-l șterge sau dezactiva.

În cele ce urmează am să-ți pașii care trebuie urmați pentru a-ți șterge sau dezactiva contul de Facebook.
Pentru a-ți șterge contul de Facebook trebuie să începi prin a accesa următorul link. De asemenea, poți intra manual, tastând ”facebook.com/help/delete_account” în bara de căutare.

Acum trebuie să dai click pe ”Șterge-mi contul” și îți va apărea o mică fereastră unde ești solicitat să-ți introduci parola și un anumit cod care va fi afișat.

Odată ce ai introdus parola și codul nu mai trebuie decât să aștepți până când cei de la Facebook îți vor șterge toate datele.

Cum să dezactivezi contul de Facebook

Înainte de a-ți dezactiva contul trebuie să știi că odată ce ai reintrat pe el, va fi din nou activat.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să intrii în setările contului la secțiunea ”General”. Apoi va trebui să dai click pe butonul ”Editează” din dreptul secțiunii ”Administrează contul”.

În partea de jos a paginii vei vedea un mic chenar unde scrie ”Dezactivează contul”. În josul acestuia se află un buton ”Dezactivează-ți contul”, pe care va trebui să dai click.

De îndată ce apeși acel buton vei fi direcționat pentru a oferi mai multe detalii despre motivul dezactivării contului. După ce oferi câteva detalii mai trebuie doar să dai click pe butonul ”Dezactivare”, iar contul va fi dezactivat.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close