De ce ai nevoie de un site web

Site-ul dvs. rulează 24/7 și 365 de zile pe an fără nicio supraveghere. Dacă aveți site-ul web, puteți fi întotdeauna acolo pentru clienții dvs. Puteți oferi clienților potențiali și obișnuiți confortul de a vă revizui produsele și serviciile atunci când magazinul sau biroul dvs. este închis.

Brosura online

Companiile cheltuiesc milioane pentru a crea broșuri și pentru a le distribui. Având un site web, puteți sări peste asta. Clienții dvs. potențiali pot afla despre dvs. și despre oricare dintre produsele sau serviciile dvs. online. Dacă obțineți cea mai mare parte a afacerii dvs. prin intermediul rețelelor sau a conexiunilor personale, atunci vor dori să vă verifice site-ul. Așadar, aici site-ul web joacă un rol important pentru a-ți cunoaște clienții despre afacerea ta.

Afacerile vor câștiga credibilitate

Din ce în ce mai mulți oameni caută online lucrurile pe care le doresc, soluții la problemele lor, pentru a compara prețurile sau doar pentru a obține câteva informații despre un magazin, restaurant, hotel sau afacere înainte de a cumpăra de la ei. Dacă nu aveți un site web, clienții potențiali vor merge la concurenții dvs. care au sau care au site-ul web, mai ales dacă sunteți o afacere la domiciliu sau la scară mică, fără o adresă concretă.

Promovarea pe termen lung a afacerii tale

În comparație cu costul mijloacelor tradiționale de publicitate, cum ar fi reclamele în ziare, reclamele radio, materialele promoționale și evenimentele de networking care includ adesea costul unei mese sau al meselor de schimb, atunci când luați în considerare piața probabilă la care puteți ajunge cu un site web, este o modalitate foarte rentabilă de a vă promova afacerea pe termen lung.

Puteți fi informați clienții dvs

Un site web este o modalitate eficientă de a prezenta clienților noile servicii, de a le informa despre produse noi, de a anunța evenimente viitoare și promoții speciale. De asemenea, puteți oferi valoare adăugată postând sfaturi, resurse și alte informații printr-un blog pe site-ul dvs. web. Spre deosebire de reclamele tipărite, fluturașii din ziare și articolele, care devin rapid depășite, site-ul dvs. poate oferi informații și știri actuale.

Veți obține mai mulți clienți și un public mai larg

Site-urile web sunt accesibile de oriunde, oricând în lume, cu condiția să existe o conexiune la internet. Peste 3 miliarde de oameni folosesc internetul în fiecare zi, iar aproximativ 80% dintre aceștia au cumpărat ceva sau au contactat o companie online în ultimul an.