De ce sunt toate frigiderele functionale in sectorul 3

Un frigider inseamna munca mai putina si confort mai mult. Vremea gropilor pline cu gheata sau a bucatilor cumparate de la piata a trecut. Cand a aparut, frigiderul era considerat un lux, acum el este o necesitate si rar case din Romania in care sa nu se gaseasca un frigider, cel putin unul.

In filmele vechi se mai pot vedea oameni cumparand bucati de gheata pe care sa le foloseasca in gospodarie si in acele momente cei care se uita la secventa aceea isi dau seama cat de greu era pe atunci. Cu cratitele cu mancare in pivnite, cu carnea pusa intr-un lighean la loc racoros inconjurata de gheata.

Acum vremurile moderne au adus tuturor frigidere in casele lor. Combaterea saraciei in China a inceput de la frigidere. Statul a sustinut cetatenii care nu aveau nici electricitate in casele lor sa isi instaleze panouri fotovoltaice, iar in zonele insorite s-au realizat centrale solare si au fost facilitate conditiile de cumparare a unui frigider.

Incalzirea globala nu mai permite sub nicio forma pastrarea alimentelor 2 zile fara frigider. Chiar si in pivnite este racoare, dar niciodata suficienta. Mai mult de-atat aparatele frigorifice s-au diversificat continuu. In prezent, se pot cumpara: frigidere, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, combine frigorifice, iar la toate aceste produse dimensiunile variaza.

Unele sunt minuscule, tip bar, altele mari sau foarte mari. O persoana care sta intr-o garsoniera se poate descurca cu un minifrigider.

In prezent, omul modern este dependent de frigider. S-a invatat sa isi puna in el si apa pe care o bea, fiindca rece este mult mai buna. Dupa o zi caniculara de mers prin oras, un pahar cu apa rece, avand doua-trei cuburi de gheata in el, face minuni.

Lucrul cel mai rau care poate sa se intample este sa se strice frigiderul si familia indatorata excesiv in perioada aceea sa fie obligata sa cumpare altul, sa il inlocuiasca pe cel defect.

Dar in sectorul 3 niciun frigider nu se arunca si toate sunt functionale. De ce? Fiindca exista o echipa de specialisti care ofera reparatii frigidere Sector 3 la domiciliul celor care au nevoie.

Oamenii stiu si suna la cel mai mic semn care anunta o defectiune a frigiderului. Zgomotul strident al frigiderului trebuie sa ii puna pe ganduri pe posesorii lui. Si cand ingheata prea tare nu este un semn bun. Datele de contact ale profesionistilor firmei Bazarka sunt pe site, programul de lucru foarte lung permite interventia prompta intre orele 9 si 24 in toate zilele.

Specialisti au experienta, sunt foarte priceputi si vin echipati corespunzator pentru a depista problemele frigiderului. Diagnoza rapida si corecta permite interventii prompte, astfel incat in cel mult 2 ore, frigiderul va fi din nou functional. Pentru piesele inlocuite, garantia este de 12 luni, la reparatiile facute de reprezentantii firmei nu se mai percep cei 30 de lei care reprezinta deplasarea la domiciliu.

In sectorul 3, patronii si managerii supermarketurilor, restaurantelor si hotelurilor nu se tem ca li s-ar putea defecta frigiderele si strica marfa sau alimentele din ele pentru ca au colaborat cu specialistii acestei firme si au avut numai experiente pozitive.

Reprezinta o usurare pentru cineva sa stie ca daca observa ca frigiderul nu mai functioneaza poate suna si la ora 23, iar pana la ora 24 cand se termina programul celor de la Bazarka isi poate vedea frigiderul reparat.

Aceeasi echipa repara la fel de bine aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, iar lumea este fericita ca aceste servicii prioritare vara au acoperire. De fapt, frigiderul este indispensabil si iarna, in plus, sunt cladiri de birouri in care salariatii se incalzesc de la aerul conditionat.

Un frigider care functioneaza normal inseamna sanatate si confort. Gospodina gateste o data la doua-trei zile, hrana se pastreaza perfect si poate fi incalzita si servita la mesele principale. Un regim de viata echilibrat inseamna hrana pregatita in casa din cele mai bune si proaspete ingrediente, iar acestea la randul lor se pastreaza in frigidere.

Sunt alimente care nu pot fi tinute in afara frigiderelor decat 10-15 minute, cat sunt servite, apoi ceea ce ramane se pastreaza in frigider. In aceasta categorie intra: mezelurile, laptele, iaurtul, untul.

Aceste alimente perisabile se cumpara in cantitati mai mari ca oamenii sa nu se duca la magazin de cate ori au nevoie. Uneori se trezesc la ora 6, se pregatesc atent, se imbraca, iau micul dejun in graba si pleaca la serviciu.

Frigiderul plin inseamna posibilitatea de a improviza o masa in orice moment sau de a putea pregati gustari rapide cu ceea ce se afla acolo.

Frigiderul functional inseamna mancare buna, deserturi bine pastrate si lichide reci pe timpul verii.

Nu este cazul sa se arunce un frigider bun, din moment de este inca functional si se poate repara pentru ca in acest mod este pretuita munca multor oameni.

Spiritul de economie ajuta la dezvoltarea oricarei gospodarii si toata lumea va fi pe deplin multumita cand vor fi mai multi bani pentru concedii sau pentru schimbarea pieselor de mobilier care s-au uratit.

Bazarka este un nume rostit cu multa recunostinta de locuitorii sectoarelor 3, 4, 5 si 6, dar specialistii firmei se deplaseaza si la 30-40 kilometri distanta in zonele limitrofe, fiindca stiu ce inseamna sa aiba cineva frigiderul stricat si sa sufere mult din aceasta cauza.

Un frigider reparat de catre profesionistii de la Bazarka poate functiona inca 4-5 ani foarte bine, evitandu-se ratele pentru cumpararea altuia nou.