Review

Dead by Daylight: prezentarea jocului

Review Dead by Daylight

Dead by Daylight este un joc multiplayer aparut de ceva timp pe steam, este de asemenea si un joc de strategie. Sunt patru supravietuitori si un ucigas, tu poti fi si supravietuitor cat si ucigas. Supravietuitorii trebuie sa repare cinci generatoare, dupa ce au reparat acele cinci generatoare ei trebuie sa deschida o poarta si de acolo pot scapa. Simplu, nu? Dar nu este asa deoarece te poti trezi oricand cu ucigasul in spatele tau cand incerci sa repari un generator. Dupa ce ucigasul te loveste de trei ori vei cadea la pamant, el te va lua si te va agata in carlig, ceilalti supravietuitor te pot scapa daca ucigasul nu e atent dar daca el te pazaste mereu e greu sa mai scapi. In joc sunt 3 tipuri de ucigasi pe care ii poti alege.
1. Primul ucigas poate plasa capcane pe harta.  Ca supravietuitor poti sa intri cu usurinta in acea capcana fara sa o vezi mai ales in iarba unde o observi cel mai greu. Ucigasul poate plasa de asemenea capcane si sub un supravietuitor care este agatat in carlig, cand un altul incearca sa-l salveze va pica si el in capcana.
2. Al doilea ucigas se poate face “invizibil” , ei bine nu este chiar invizibil, este transparent. Cand se face invizibil ii ia vreo trei secunde si se aude un sunet de clopot. acesta este foarte greu de evitat si te poti trezi oricand fata-n fata cu el, asa ca trebuie sa fi foarte atent la sunetul pe care il face.
3. Al treilea ucigas are o drujba care se manuieste foarte greu odata ce ii da drumul o sa se miste foarte repede drept inainte, dar nu poate merge  in stanga sau in dreapta. Pentru a juca acest ucigas ai nevoie mai mult de indemanare pentru a folosi drujba.
De asemenea exista si mai multe caractere pentru supravietuitori, acestea difera prin abilitatile diferite pe care le au, poti sa transferi aceste abilitati de la un caracter la altul, dar asta cu nivel 30.

In concluzie acest joc este destul de bun chiar daca poti astepta foarte mult in lobby sa intri intr-un meci.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Close
Close
Close