Descoperă la Creative Nails care este produsul pentru unghii pe care ar trebui să îl folosești zilnic

Orice doamnă sau domnișoară își dorește o manichiură îngrijită. Puține știu însă că, pe lângă stilizarea unghiei, la fel de importantă este și grija pe care i-o acorzi după ce ai ieșit din salon. Cuticula este principala zonă predispusă la uscare și deteriorare din cauza factorilor externi la care este expusă și astfel poate afecta aspectul general al unghiilor, chiar dacă poate abia le-ai realizat. Creative Nails îți propune diferite variante de ulei de cuticule dintre care să alegi pentru a avea grijă de manichiura ta!

De ce este important să folosești ulei de cuticule?

Un produs deseori neglijat, uleiul de cuticule îndeplinește multiple funcții, îmbunătățind sănătatea și aspectul unghiei. Prin utilizare constantă te asiguri că hidratezi corespunzător pielea din jurul acesteia, evitând astfel pericolele din cauza produselor utilizate constant și a altor factori dăunători.

Un alt motiv în favoarea uleiurilor este faptul că acestea hrănesc unghia. Formula lor conține adesea vitamine și multe alte substanțe nutritive care pătrund adânc în celule și la rădăcină, stimulând regenerarea și vindecarea leziunilor.

Mai mult decât atât, asiguri creșterea naturală a unghiei mult mai rapidă. Dincolo de faptul că asiguri o cantitate însemnată de nutrienți, odată aplicat, vei fi nevoită să faci un masaj blând pentru a accelera absorbția. Acesta îmbunătățește circulația sanguină la acest nivel, rezultând țesuturi mult mai sănătoase și rezistente.

Cum se aplică acest produs?

Pe piață există numeroase uleiuri de cuticule, aplicarea acestora fiind în mare parte influențată de ambalaj. Există produse cu pensulă, similară sticluțelor cu ojă, cu pipetă sau tip stilou. Ultimele variante sunt cele mai igienice și eficiente, permițându-ți o dozare optimă, fără să intri în contact direct cu țesutul. Sunt așadar potrivite și pentru uzul în salon unde se utilizează zilnic același produs pe mai multe persoane. O opțiune foarte potrivită pentru uzul zilnic o reprezintă uleiul de cuticule de la Kinetics, cu aromă de portocală, în varianta de 15 ml. Îmbogățit cu uleiuri esențiale și vitamine, acesta garantează o îmbunătățire vizibilă a aspectului unghiei încă de la primele folosiri.

Descoperă ofertele Creative Nails pentru ulei de cuticule

Pe rafturile magazinului profesional multibrand Creative Nails vei găsi diverse uleiuri dintre care să alegi în funcție de nevoile unghiei tale. Calitatea înaltă și efectele benefice dovedite sunt doar câteva dintre beneficiile de care te bucuri atunci când alegi să cumperi de aici. În plus, beneficiezi de prețuri foarte avantajoase pentru produse ale unor branduri de renume Crystal Nails, Cupio, MUSA, Nartist PRO și multe altele.

Folosește un ulei de cuticule în fiecare seară și asigură-te că manichiura ta arată impecabil pentru cât mai mult timp!