Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
JocuriNoutati

Shadowplay Highlights – detalii despre noua functie adusa de NVIDIA

Cu ce poate fi de folos Shadowplay Highlights ?

În trecut, NVIDIA a lansat propriu program pentru înregistrări video pe PC, și anume Shadowplay. Prin intermediul acestuia poate fi înregistrat atât jocul, cât și desktop-ul, programul fiind o alternativă bună față de celelalte programe de filmat.

Cei de la NVIDIA aduc acum o nouă funcție pentru Shadowplay. Acesta se numește Highlights și este destinată captării automate a imaginilor interesante din timpul jocului.

Din nefericire, funcția Highlights este disponibilă doar în anumite jocuri, fiind nevoie să fie implementată manual de către dezvoltatori. Din această cauză, în momentul de față există doar două jocuri care beneficiază de funcție, PlayerUnknown’s Battlegrounds și LawBreakers.

Shadowplay Highlights - detalii despre noua functie adusa de NVIDIA

În imaginea de mai sus puteți vedea doar câteva dintre momentele ce pot fi captate cu ajutorul Shadowplay Highlights în LawBreakers. Fiind nevoie ca funcția să fie adăugată manual, dezvoltatorii aleg care faze să fie înregistrate și care nu.

După ce programul înregistrează secvența respectivă, utilizatorul poate să-i dea direct upload pe Facebook sau YouTube, în funcție de conturile de pe rețelele de socializare care au fost asociate cu GeForce Experience.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630