Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

iPhone 11 si 11 Plus: primele detalii despre urmatoarele telefoane Apple

Primele detalii despre iPhone 11 și iPhone 11 Plus!

Cei de la Apple nu se opresc niciodată din a aduce câte ceva nou pe piață. Compania urmează să lanseze în acest an două noi modele de iPhone, și anume iPhone 11 și 11 Plus.

Deși mai este destul timp până în momentul lansării, deja au apărut pe internet câteva detalii despre următorul flagship Apple. Analiștii au estimat că device-urile vor ajunge să coste 899$ modelul simplu, iar 999$ varianta Plus.

Astfel Apple dorește să evite probleme întâmpinate în acest an. Mai exact, compania nu mai vrea să aibă probleme cu vânzarea device-urilor din cauza prețului. Din această cauză, noul flagship al companiei va fi mai ieftin decât cel actual, și anume iPhone X.

Odată cu lansarea noilor modele de iPhone, vor scădea și prețurile telefoanelor aflate deja pe piață. Analiștii afirmă că prețurile din toamna anului 2018 pentru telefoanele Apple ce sunt deja lansate vor fi:

  • iPhone 8 și iPhone 8 Plus: 549$, respectiv 669$
  • iPhone 7 și iPhone 7 Plus: 449$, respectiv 569$
  • iPhone SE: 349$

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630