MobileNoutati

Diferente intre iPhone si Android! Ce ofera in plus Apple?

iPhone VS Android! Ce-ți oferă în plus Apple?

După cum știi, diferențele dintre iPhone și Android nu sunt puține. Cele două sisteme de operare se diferențiază din multe puncte de vedere, însă în cele ce urmează am să-ți prezint câteva funcții pe care Apple le oferă față de alte companii.

Butonul pentru mute

Una dintre cele mai importante funcții ale unui iPhone este butonul prin care poți opri sunetul telefonului. Prin intermediul acestuia, nu doar că vei câștiga timp când ai nevoie de liniște și nu mai vrei să auzi sunetul enervant al norificărilor, ci te poate salva și din situații foarte dificile și delicate.

Transfer rapid de date către alt iPhone

Acest serviciu folosește sistemul AirDrop, un sistem similar Bluetooth. Prin intermediul său poți să transferi diferite poze, videoclipuri sau orice alt tip de fișier către un alt iPhone.

Ce aduce în plus această funcție față de clasicul Bluetooth este viteza de transfer. AirDrop transferă fișierele prin Wi-Fi, iar astfel ele vor fi trimise mult mai rapid.

Beneficiază de un bliț inteligent

Acestă caracteristică nu este valabilă oricărui model de iPhone, ci doar iPhone 8, 8 Plus și X. Aceste trei modele vin cu funcția Slow Sync Flash, care setează automat care în funcție de intensitatea luminii și a intensității necesare a blițului pentru ca imaginea să fie cât se poate de clară.

Poți edita mai ușor un text

Dacă ai nevoie să editezi foarte rapid un text, iPhone-ul tău te va ajuta. Tastatura lui poate fi transformată cu ușurință într-un trackpad. Tot ce trebuie să faci este să ții apăsat pe tastatură până în momentul în care aceasta va fi blurată.

Funcția ”back to the top of a page” îți stă la dispoziție

Nu ți s-a întâmplat niciodată să navighezi, în special, pe o pagină web și să vrei să te întorci rapid în partea de sus a paginii? Funcția ”back to the top of a page” te ajută în acest sens. Ținând apăsat pe bara de sus a browser-ului sau a aplicațiilor care suportă această funcție, vei fi direcționat imediat în susul paginii fără să mai fie nevoie să dai scroll în continuu.

Pozele prind viață cu ajutorul Live Photos

Deși această funcție este de cele mai multe ori neglijată de utilizatori, ea este foarte interesantă. Funcția adaugă la poza clasică pe care o realizezi și un videoclip de trei secunde. Astfel, dacă subiectul pozei se mișcă înainte de a face poza, îi vei vedea mișcările în poză sub forma unui clip video.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close