InformatiiTutoriale IT

DIGI rezolva problema cu IP-urile dinamice ale serverelor

DIGI rezolvă problema IP-urilor dinamice!

Probabil că mulți dintre cei care dețineți un server cu un IP dinamic v-ați confruntat des cu această problemă. Indifirent de server-ul tău, dacă acesta are un IP dinamic, este aproape imposibil să te conectezi pe el, fiind nevoie să știi adresa IP publică.

Cei de la DIGI vin în ajutorul clienților lor care au un IP dinamic. Procesul nu este complicat și totul se poate realiza în câteva minute, fără bătăi de cap. Pentru început, trebuie să intrii pe site-ul celor de la DIGI, mai exact pe digiromania.ro. Aici va trebui să te conectezi pe contul tău DIGI. După ce te-ai logat cu succes, urmează accesarea secțiunii Administrare servicii.

Imediat ce ai intrat în secțiunea Administrare servicii, va trebui să dai click pe Digi Net FiberLink. Acum trebuie să intrii pe DNS Dinamic. Odată ajuns aici vei fi nevoit să-ți introduci numele domeniului și subdomeniul ”go.ro”. Acest subdomeniu este oferit complet gratuit de cei de la DIGI, nefiind nevoie să plătești vreun ban.

După ce ai urmat toți acești pași, vei putea să-ți accesezi mult mai ușor server-ul de oriunde din lume. De asemenea, nu contează nici rețeaua de internet folosită în momentul respectiv. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci adresa ”numele.go.ro” și portul server-ului, de exemplu: theplusit.go.ro:1212.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close