Review

Dishonored: prezentarea jocului

Dishonored – Review

In aceasta prezentare o sa vorbim despre jocul Dishonored. Jocul este cam vechi, dar este foarte distractiv.

Este un joc first person de actiune si stealth dezvoltat de Arkane Studios si publicat de catre Bethesda Softworks. In Octombrie 2012 a fost lansat pentru platformele: Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360.

Povestea jocului:

Un gardian a fost intr-o calatorie lunga in care a cautat un leac pentru o boala care transforma locuitorii in zombi. Acestuia ii este inscenata asasinarea imediat de la moartea reginei regatului.

Corvo este ajutat de cei inca loiali coroanei sa evadeze din puscarie, iar o figura enigmatica cunoscuta sub numele de The Outsider ii ofera puteri magice. De aici incepe o cursa pentru razbunare si onoare, tot jocul invartindu-se in jurul asasinarii celor care controleaza acum orasul Dunwall, in speranta de a intoarce tronul mostenitoarei de drept: printesa Emily.

Este evident ca drumul nu va fi simplu, iar rasturnarile de situatie sunt evidente de la o posta. Mai mult decat atat, faptul ca protagonistul este mut nu adauga puncte in plus la capitolul poveste si imersiune, realizand mai degraba o alienare a acestuia fata de jucator.

Avem de a face cu un joc cat se poate de linear, insa posibilitatea de abordare a situatiilor in mai multe feluri este binevenita, avand in vedere ca influentele acestor decizii asupra povestii pot sa incurajeze reluarea povestii.

Este evident insa ca foarte mult continut din acest joc a ramas undeva intr-un sertar ascuns, intrucat jocul pare pe alocuri incomplet si de multe ori grabit. De asemenea, faptul ca majoritatea informatiilor despre univers se gasesc in general in carti, inregistrari audio si scrisori raspandite prin tot jocul nu este o solutie foarte eleganta pentru dezvoltarea universului din Dishonored.

Prin toate acestea putem spune ca jocul Dishonored este un joc pe care cu siguranta trebuie sa il joci.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close