Noutati

Dota 2 primeste actualizare la versiunea de 7.07

Dota 2 se afla pe locul 2 la popularitate pe platforma Steam. Se bazeaza pe sistemul clasic moba, in care unele meciuri poat ajunge si pana la 100 de minute. Intr-o echipa fiind 5 vs 5.

Compania Valve lanseaza un nou update (7.07), care are numele de „Dueling Fates”. Prin aceasta actualizare, sunt adaugati doi eroi noi (Dark Willow si Pangolier). In primul rand, s-a introdus gamemod Turbo, unde aurul si experienta simnicativ, turetele adversarilor sunt mult mai slabe si se pot cumpara items din orice loc aflat pe harta.

Gameplay-ul este ceva mai simplist si a fost adaugat un nou sistem de ghidare in ceea ce priveste informatiile despre cele 115 eroi. Prin urmare, nu veti mai avea batai de cap in a intelege abilitatile unui caracter. Impreuna cu cei doi eroi, ” Duelling Fates ” aduce sezonul nou ranked pentru MMR.

Prin acest update, meta-ul se va schimba de la o zi la alta si vor fi selectati 10 jucatori pe zi care vor primi un mango gratuit. Mai mult, aveti posibilitatea de a primi in inventar si o ramura de fier chiar la inceputul meciului. De asemenea, toate personajele vor avea in inventar la inceputul meciului un “Town Portal”.

 

Pentru cei care doresc sa vada absolut toate schimbarile, puteti accesa acest link.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close