MobileNoutati

Facebook modifica Messenger! Aplicatia va avea un design mai simplist

Facebook modifica Messenger!

Facebook lurează la un design pentru aplicația de chat Messenger. Modificările aduse vor fi majore, iar interfața va fi mult simplificată.

Mark Zuckerberg a declarat într-un comunicat de presă că utilizatorii își doresc simplitate și viteză din partea unei aplicații pentru mesagerie. Din această cauză, cei de la Facebook lucrează intens pentru a reface aplicația Messenger ca să fie din nou curată și rapidă.

Jocurile vor fi eliminate din cadrul aplicației, iar design-ul va fi mult simplificat. Bara de navigare din partea inferioară va avea doar trei secțiuni, rămând cele elementare pentru a trimite mesaje. Camera și funcția pentru apeluri video nu au fost scoase, ele fiind mutate în colțul de sus din partea dreaptă. Pe deasupra, aplicația va primi și un mod întunecat, conform vice-președintelui Messenger, David Marcus.

Facebook modifica Messenger! Aplicatia va avea un design mai simplist

Facebook lucrează la aplicație încă de la începutul acestui an. Noua versiune a Messenger va fi disponibilă foarte curând, însă încă nu a fost oferită nicio dată oficială pentru apariția acesteia.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close