Faci treaba cu mini si midi excavatoare Kubota

In prezent, exista o mare diversitate de utilaje disponibile pentru constructii. Totusi, printre toata aceasta gama de optiuni, miniexcavatorul se remarca prin utilizarea in mai multe domenii pe langa constructiile civile, precum agricultura, intretinerea urbana, amenajarea teritoriului si cateva altele. Toate acestea nu subliniaza decat un singur lucru: versatilitatea sa! Adica daca necesitatea lucrarii presupune sapaturi, demolare, compactare, forare si altele asemenea, aceasta va indeplini toate aceste roluri.

Este clar ca nu lipsesc motivele intemeiate pentru a alege miniexcavatorul pentru munca ta, dar daca mai ai indoieli, in acest articol vei vedea principalele motive pentru a folosi aceasat masinarie.

De ce miniexcavatorul?

Exista o mare varietate de modele si dimensiuni disponibile pe piata. Prin urmare, trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti sa obtineti masina care corespunde cel mai bine nevoilor dvs., tinand cont de ce mini poate efectua aceeasi munca ca o masina robusta si ce avantaje suplimentare va va oferi. Ca si in cazul modelelor mai mari, are o cabina situata pe o placa rotativa, unde operatorul sta pentru a conduce. Majoritatea cabinelor se rotesc la 360 de grade.

Pentru a profita din plin de potentialul utilajului, exista doua tipuri de baza de unelte care pot fi atasate: primul, efectueaza demolari; al doilea, sapa gropi. Prin urmare, definirea acestor resurse va depinde de locul unde va fi folosit tractorul.

Miniexcavatorul Kubota  este cel mai bun din clasa in ceea ce priveste dimensiunea cabinei si viteza. Poate schimba rapid pozitia si, datorita greutatii sale reduse, poate fi transportat cu usurinta pe o remorca auto. Antreprenorii pot vizita gama de produse mini si midi excavatoare Kubota de la retutilaje.ro pentru a face investitii de durata!

De ce multi aleg aceste mini excavatoare in favoarea celor mari?

  1. Adaptabilitate mai mare pentru sarcini delicate

Datorita dimensiunilor sale mai mici, miniexcavatorul este considerat potrivit pentru sarcini in care un model mai mare nu s-ar potrivi. Un exemplu pe care il putem aduce este operarea sub structuri existente.

  1. Siguranta mai mare in spatii reduse

Concentrandu-se in continuare pe dimensiunea sa, datorita structurii sale mai mici, masina este mai agila si mai flexibila pentru a functiona in zone de dimensiuni reduse. Ca exemplu, putem face subsoluri, galerii, curti sau orice alt loc care nu suporta o masina mai mare.

  1. Miscare usoara

In unele situatii, mutarea excavatoarelor mari este mai complicata, corect? Dar pentru mini aceasta nu este o problema. Masina se deplaseaza cu usurinta, chiar si atunci cand este alocata in spatii mai aglomerate, ceea ce ajuta la asigurarea sigurantei la locul de munca.

  1. Are comenzi simple

Pentru ca are comenzi simple, odata ce antrenamentul tau este finalizat, operatia este extrem de simpla. Retine ca pregatirea anterioara este, de asemenea, necesara pentru a opera orice excavator mai robust.

  1. Este economic

Puncte pentru economie? Asta e corect!

Acest lucru se datoreaza faptului ca un model compact si usor tinde sa utilizeze mai putin combustibil decat masinile mai grele, ceea ce duce la un raport cost-beneficiu mai favorabil.

  1. Are la fel de multe caracteristici precum un model full scale

Dupa cum am spus pe scurt, versatilitatea acestui mic excavator este remarcabila! Masina poate functiona atat cu o galeata, cat si cu o mare varietate de unelte care pot fi atasate la brat. In acest fel, este necesar doar sa alegi care instrument se potriveste cel mai bine nevoilor tale si sa lasi masina sa isi indeplineasca diferitele functii.

  1. Prietenos cu mediul inconjurator

Pe langa faptul ca contribuie la reducerea poluarii fonice, deoarece sunt mai putin zgomotoase, agresiunea la sol si consumul de combustibil sunt mai mici, iar emisiile de CO2 sunt mai mici decat cele ale altor utilaje mai mari.

Miniexcavatoarele se pot deplasa pe senile sau roti. Anvelopele sunt de obicei folosite pe teren solid si pe suprafete obisnuite, cum ar fi drumuri, podele de beton si interiorul magaziilor si depozitelor.

In timp ce benzile de alergare, Kubota acceseaza cu usurinta locurile deluroase cu pante abrupte, cum ar fi terenurile agricole si terenurile abrupte. In aceste spatii, ele pot indeplini diverse functii si pot contribui la economia in munca.

In functie de accesoriul folosit — ciocan de spart, cupa, compactor, burghiu, foarfece, printre altele — poti folosi utilajul pentru demolarea cladirilor, forarea, saparea puturilor si santurile, compactarea solului, taierea copacilor, printre alte procese. In unele cazuri, poate fi mai avantajos sa folosesti un miniexcavator in locul unui model conventional. In primul rand, pentru ca costul de achizitie sau de cumparare a versiunii compacte este de obicei mai mic, ceea ce afecteaza bugetul disponibil.

Un alt aspect favorabil este consumul redus de combustibil in comparatie cu volumul folosit de excavatoarele obisnuite. Acest lucru reduce nivelul de emisie de CO₂ in atmosfera, contribuind la o munca mai durabila, fara a pierde calitatea. In continuare, vezi alte beneficii. Dimensiunile reduse fac manevrele si miscarile mult mai usoare, ceea ce optimizeaza munca operatorilor. In ciuda dimensiunilor, bratul mecanic al modelelor compacte este foarte puternic si poate sapa rapid, cu mare precizie.

Un miniexcavator poate inlocui diverse echipamente folosite pe santier. Acest lucru este posibil datorita versatilitatii sale, care permite executarea de la cele mai delicate servicii pana la cele mai complexe proiecte.

Executa lucrari de terasamente, defrisare terenuri, deseuri, sapare santuri, montaj bazine si fundatii. In plus, este util in lucrarile de amenajare a teritoriului, cum ar fi intretinerea gradinii, irigarea plantelor si plantarea rasadurilor.

Nu exista nicio indoiala cu privire la versatilitatea si eficienta mini-urilor. Este potrivit pentru sarcini delicate, se adapteaza la spatii mici si se misca mai usor. In plus, este mai simplu de operat, economic, durabil si multifunctional.